Gmzesr Serpilinumudu ben yeni düşük yaptım normalde adet döngüm 28 günde bir fakat bugün 37.gün ve hala adet olmadım öylesine bir test yaptım ilk başta farkedemedim tam çöpe atacağım esnada tekrar bakayım dedim ve silik çizgi gördüm
Tugbaasafemir Gmzesr bende düşük yaptıktan sonra hiç adet görmeden hamile kalmıştım 💕 hayırlı haberler alın inşllah
Serpilinumudu Gmzesr beta değerine baktır bazen düşükten sonra sıfırlanmıyor. Eğer belirtilerin varsa veya korunmadıysan düşükten sonra hamile kalmak hızlı oluyor hakkında hayırlısı olsun inşallah hamilesindir 🙂
Gmzesr SosyeteMantisi hiç baktıramadım ona düşükten snra kndimi toparlamam zor oldu bir süre de köydeydim yarın hastaneye gitmeyi düşünüyordum ki bugün böyle bir sonuçla karşılaştım
Mucizebebek2 Gmzesr teste göre öyle kuzum çok yeni bi gebelik muhtemelen kan değerlerini takip et artık ☺️
mrve_kck Tugbaasafemir bende gecen ay dusuk yaptım bugun gıttıgımde beta degerın daha dusmemıs belkı yenı gebelık var dedıler 1 ay ıcınde düşmezmi acaba
Gmzesr Prensesada hiç öyle birşey hissetmedim yani ufak miğde bulantım oluyordu fakat hiç hamileliğe yormadım sürekli yaşadığım bir problem olduğu için
Gmzesr Serpilinumudu yarın hastaneye gideceğim inşallah baktırırım hiç korunmadım evet Allahım inşallah hayırlı sonuçlar alırım bekleyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻
Gmzesr Serpilinumudu inşallah canım benim inşallah 🙏🏻 Allahım çok mutluyum tekrar bu duyguyu yaşadığım için 🙏🏻