gulayaakgun Detaylı ultrasonda bebeğin kalbinde parlama gören oldu mu kızlar? Başına gelen varsa lütfen yazabilir mi🙏🏻 süreç nasıl oldu geçiyo mu
Ozgekilic_ gulayaakgun ben yeni gırdım ıkı üç tane Prof görüştüm o kadar onemsız kafaya takılmaması gereken bıseymıs ki hiç canımı sıkmadım bızdede gözüktü ıcınız rahat olsun 🙏🏽🥰
Esengll gulayaakgun bende de gozuktu detaylida ama onemsiz biseymis zamanl gecer dediler icini ferah tut🥰
Pnr_KMRC1 gulayaakgun hiç stres yapma cnm o haftalarda parlaklık görünüyor kalpte ve bağırsakta ilerleyen haftalarda kayboluyor burda diğer postlarada bakabilirsin hep bu şekilde yorumlar var rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş🤲🌸
Minis122 gulayaakgun benimmcanim bebegimde parlaklik.vwr 22+6 da girdim 26 da hala devam ediyordu ilerleyen zakanda gevenilir dedi
Sevgi-59 Bende bugün girdim detaylı ultrasona 20+5 kalbinde delik ve böbreklerinde genişleme gördüler , sıvı alalım dediler ama istemedim
gulayaakgun Sevgi-59 Ayy sanada mı😔Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin😔🙏🏻 benimde öyle ve üzgünüm
naz_ozz gulayaakgun bende girdim kalpte parlama böbreklerde genişleme perinatoloji yönlendrildim kalbindeki parlama geçmiş gayet iyi dedi böbreklerdeki genişlemede hemen hemen geçmiş ilerki haftalar geçiyor canınızı sıkmayın 💓🫶🏻