Ruhsuz Bebek harketleriniz nasıl kızlar ,detaylı ultrasona girdiniz mi her şey yolundadır İnşAllah 🤲🤲Yarın nasipse 23 haftalık oluyoruz Rabbime hamdolsun,herkese nasip etsin bu güzel duyguları 💕❤️❤️🤲
busrayavuzmucize Ruhsuz Benm 22+1 canm çarşamba günü detaylı ultrason var . İçim çok değişik nasl bsey bilmiyorum 🤣🤣 sen yaptırdın mı
ikiprensannesi__ Ruhsuz 22+1 olarak bende gelsem çok şükür bugünümüze detayliya cuma günü girdim önceden beyinde iki tane kist vardı çok şükür ki silinmiş herşey yolundaymis 🤲 bı iki gündür dahada hareketli oğlum ikinci gebeliğim olduğu için baya hissediyorum şuan tek isteğim hemen Eylül gelsin ve bebişim kucağımıza sağlıkla gelsin inşallah 🤲🤲🤲
Seval2468 Ruhsuz 23+4 um cuma günü detaylıya girdim, şeker yüklemeside yapıldı. Hepsi cok sukur iyi çıktı. Sadece biraz uğraştırdı oglus 2 kere girdim pozisyonu uygun değildi ölçüm için. 2 saat hastanede kaldım. Hareketlerini 16. Haftadan beri hissediyorum çok hareketli bu oglum hiç durmuyor yerinde
Mediha99 Ruhsuz 22+4 dün yaptırdık bebiişşş çok yaramaz çok hareketli hiç durmuyor zaten 🥹şükür herşeyi normal sıkıntısı yok 515 gr 28cm olmuş bile oğluşuuumm yakışıklım fotoğrafını da aldım annesinin aşkı 💖💖💖
Ruhsuz busrayavuzmucize evet canım yaptirdim 22+2 de hamdolsun iyi çıktı sonuçlar 3 boyutlu bakıldı💕darısı size İnsAllah
Ruhsuz busrayavuzmucize normal ultrasondan bakiliyor ve detaylı bir şekilde bütün organları inceleniyor canım farklı bir şey yok yani 🥰
ikiprensannesi__ busrayavuzmucize ya okadar guzelki anlatamam cuma günü yaptırdım yüzünü gördüm herseyine bakıldı çok güzel tekrar gitmek istiyorum resmen 🤣🤣🤣
Ruhsuz Seval2468 MasAllah sağlıcakla kavuşun canım ,Erkek bebek daha az hareketli oluyor kızlara göre diyorlar ama o da yanlış bilgi demek ki 🥰🥰
ilayda-1234 Ruhsuz Ruhsuz bol hareketli günlere başladık detaylı ultrason da yaptırdık herseyımız gayet iyi 🌸