Fatma027 Seval2468 Birde suni ile yapmışsınız ya bebek kanala girmiş mi yerleşmişmiydi, benim ki kanalda değil. Bende normal istiyordum. Şimdiden haftaya gün vermek istedi
Seval2468 Fatma027 suni ile yapmadım 37+1 de 3 cm acilmam vardı 37+5 te suyum geldi kendi sancılarımla doğuma girdim
CmreKsidar Tanembebek5 doğumdan 2 gün önce 3300 ama 500 + yada - olabilir dedi 2 gün sonra 3330 gram doğurdum
Tanembebek5 CmreKsidar ne güzel yaa değişmemiş 🥰🧿 darısı benim başıma inşallah ben de fazla kilosu olsun istemiyorum açıkcası sağlıklı olsun da önemli olan o napalım pofuduk olur birazcık 😅
Fatma027 Seval2468 Normal için sakınca gördü mü doktorun, çocuk iri falan diyip sezeryan düşünelim gibi
Tanembebek5 tosbikin_annesii hadi canıımm 😂 kız o nasıl bir cihazmış göz kararı mı ölçtü doktor naptı 😅
Mavigozunannesi Fatma027 yok yapamadım malesef 2. Doğum normal di ilki denedik 5 saat sancı çektim 10 xm açıldım ama bebek çıkmadı kafası da buyuk olduğu için solunum sıkıntısı yaşadı bebek acil sezeryana alındım
Seval2468 Fatma027 ultrasonda bu kadar iri değildi yani iri bir bebek olacak diyordu ama hani 40. Haftayı bulursa 4 olur diyorduk. 37 +5 olunca 3500 falan diye düşündü acilmamda olunca normale yöneldik. Biraz zor oldu ama çok şükür problemsiz oldu