Aylinovic Hangisini tavsiye edersiniz, normal doğumdan çok korkuyorum. Epidural normal doğumun rahat olduğunu duydum. Siz ne düşünüyorsunuz. İyileşme sürecinin uzamasından sebep sezaryene de uzak bakıyorum
ayseninbeybisi07 Aylinovic bende aynı durumdayım ama epidıral de bebeği çok strese sokuyor diyorlar o yüzden son çare olarak düşünüyorum ben de
minikavakado ilk doğumum epidural destekliydi çok iyi gelmişti ama belirli bi açılmaya gelene kadar yapmıyorlar sonrasında yapıyorlar 🥹
minikavakado şimdi ikinci olcak istiyormuyum bilmiyorum artık o sancı sürecinde karar veririm ilkinde çok ağrım vardı suyum önce gelmişti bunda inşAllah suyum erken gelmezse almayı düşünmüyorum. Doğumdan sonra oluşan bi sırt ağrım var bi türlü rahatlayamıyorum acaba o yüzden mi diye hep düşünüyorum
16321 minikavakado bende aynı sırt ağrısı oldu baya ama o anda çok güzeldi sancının gitmesi için herşeyi göze alıyorsun
minikavakado senoski anında etki çok uykusuzdum nefes alamıyorken epidural sonrası uyudum açıkcası uyuyakaldım
Elfve 4 cm den sonra epidural takıyorlar bildiğim kadarıyla ama zaten son cm Lee daha zor hele çıkış anı çok çok daha zor. Ben 2 tane normal yaptım epidural istemedim yan etkisini göze almak istemedim
Elfve Benim eltimin epidural içindeki bi maddeye alerjisi varmış bilmiyormuş doğum anında bebeği de hissetmemiş nefessiz kalmış acilen üniversite hastanesine yönlendirilmiş. Bel ağrısı falan