tugcedoganay1 Ben bi sağa yatemm bi sola yatem,şunuda yiyem bunuda yiyem bidee meyveee meyveee diyem kocamı darlayam😂🫠
Esranurdenizz tugcedoganay1 gözümde büyüyen işler,bekledikçe çoğalan işler,bitmeyen tuvalet yolları, gittikçe büyüyüp ağırlaşan göbek, her meyveye ilk defa görmüş gibi saldırma, gitmeyen halsızlık ve uyku hali…
Deletedmom_116 tugcedoganay1 ah belim Ahhgg karnım ahh Totom ahh midem ahh kafam ahh kasiklarim Ahhh da ah🤣🤣🤣
Daisy0000 tugcedoganay1 İlk 2 trimester balayı gibiydi hamile olduğumu bile anlamıyordum.. 32+4üm kalça bacak ağrıları başladı ,çok halsizlik var
Minmini tugcedoganay1 evet 🤭gündüzleri kuyruk sokumum dışında ağrım olmuyor ama akşamları ek olarak bel sırt başlıyo🥹
Deletedmom_116 Syma_07 Valla napim kuzu bugünkü doktorun ta neyse 🥴Doğuracam nerdeyse bı ay sonra gel dedi bana 🤣🤣 Onun dışında aynıyım ben kaislma ağrı sancı darlama falan Şimdide eşimi bekliyorum garibimi dişçi çarptı😁
funnymummy tugcedoganay1 ne kadar da ben😂ek olarak yürüyemiyorum tuvaletim geliyor 😂kafam yastıktan kalkmıyor şükür ağrım sızım yok ama iş yapasım da yok😂
nergismom tugcedoganay1 sabah el kırampları😤😤 ama her gün 2 tane dondurma keyfi😃😃 güm güm kızçemi en dibinden hssetmek😀😀😀 iyi gidiyor şuanlık ahahha
babyasyanil Cidden 2. Trimester balayı derlerdide inanmazdım. 29+4 üz sağ bacak kalça komple iptal peşimden sürüklüyorum bacağımı hdjxks