Mochi Annemommm gülce,güneş, Umay, GökçeAda, Ülkü, Verda, Utku, Simay, Miray, Elisa, Maya, Beren, Ece. Son dediklerinize bende katılıyorum isim konusu çok dikkat edilmesi gereken bir mevzu hem anlamı güzel olmalı hem okunuşu seslenişi güzel olmalı.
Ceylan482 Bende çok yılmıştım isim aramaktan eliz buldum diye seviniyodum o da şansıma tanrıça ismi çıktı mecbur vazgeçtim eşime dedim gözüm şaşı oldu liste bakmaktan sen bul artık dedim pes ettim 39 haftalıkken sonra eşim NİLAY dedi senin adınada uyumlu dedi( benim adım nihal ) düşündüm hem modern hem duyulmamış 🥰
Annemommm Ceylan482 evet elif eliz uyuyor dıye ıkı kız kardese bizdw ıstedık ama anlamı yanlıs yazıyor cogu sıtede mesela ceylın modern hemde cennet kapısı dıye ıstedım megerse yalanmıs
Annemommm Hilal2 almila yegenimin adı 4aylık 🌸🌸 ailede var yoksa mihrayı falan da begenıyordum amaoda yegenım
Annemommm Aysee1123 Aysee1123 aslında erva yüsra bunları anlamlarından oturu begenıyorum ama sanki yanına bir isim istiyorlar ikili koyuluyor hıssıyatı verıyor oyuzden emın olamıyorum
Annemommm hukukcuanne_06 ben kuranın sırrı elif lam mim den elif koydum anlamı gıbıde ince uzun boylu bı kız oldun🌸 ama kulagına ümmü umare sahabe ısmınıde okuttum karakterı benzesin 🌸
hukukcuanne_06 Annemommm o zaman yine manevi anlamı olan bir isim olarak Zeynep😇 peygamber efendimizin kızının adı olduğu için koyduk biz de yoksa sadece Gülce koymayı düşünüyorduk
ezgi95demir Annemommm Eliz in anlamida yanlis. Cennetteki en büyük meyve agaci falan yaziyor. Gercek anlami el izi, tekme, sicrama. Emir veren prenses te Elizabeth den geliyor. Eliz Elizabeth in kisaltilmasi. Kökeni Ermenice.
Annemommm _Htc_ allah bağışlasın 🌸serra var ama emin değilim 🌸 burda gülce diyen cok olmus oda hosuma gıttı
Annemommm minikavakado doktor bile dalga geciyor valla son haftalarda ısım koymayanla 😂😂zaten muayenede az gittim lafı sokusturuyor 😂
Efnanefnan Annemommm Efnan kizimin adi Yegenlerim nisanur Elif su Guneş lina Berre masal Elanur Ervanur Sahra Ceylan Elifnaz
Sirine34 Nefise Büşra NesibeHale Zümra bu isimler arasında kalmıştık ZÜMRA ismine karar verdik manası ve söyleniş şekliyle cezbediyor bizi kızçemiz inşallah sağlıkla sıhhatle aklı fikri yerinde gelsin Zümra olacak 🌸😇