Annemommm hanımlar derdim şu ki ilk kızıma ismini teee lisede kocamı tanımıyorken koymuştum ve evlendık tesaduf sorunca daha hamile bile değildim oda aynı ısmı soyleyınce ve ilk cocugumuzda kız olunca direk koyduk problem yok.Şimdi ikinciye hamileyim 32.haftadayım ve ıkıncıde kız hala ismi yok neler koyup degiştirdim kafayı yıcem hıcbırsey begenmıyorum bi isim bulsam seslenıyorum yabancıymıs gıbı hıssedıyorum olmuyor. Kimse yazacagıma alınmasın benlık olmadıgı için diyorum lina lena mira gibi bende sanki isim degilde yarıda kalmıs hıssı uyandıran isimler hariç anlamı guzel ne cok eski ne cok modern yaşlılarında bu ne be demeyeceği isim önerisi atar mısınız 🌸
Balbebek012 Annemommm zeynep Melek İpek Mine Gülce Bence bunlar güzel sanki sizin şartlara da uyuyor gibi
Annemommm Hilal2 almila yegenimin adı 4aylık 🌸🌸 ailede var yoksa mihrayı falan da begenıyordum amaoda yegenım
Annemommm Aysee1123 Aysee1123 aslında erva yüsra bunları anlamlarından oturu begenıyorum ama sanki yanına bir isim istiyorlar ikili koyuluyor hıssıyatı verıyor oyuzden emın olamıyorum
gunesinannesi_ Annemommm kız olursa Güneş Öykü düşünüyorum Mihriban ismini de çok beğeniyorum Melek güzel Gökçe, Miray güzel
mucizeolsunn Annemommm Betül ismini çok beğeniyorum inşallah bi kızımız olursa koymayı düşünüyoruz fikir olabilir 🥰
hukukcuanne_06 Annemommm ilk kızınızın adı ne? Bizim kızımızın adı Zeynep Gülce, başka kız isimleri olarak: Hilal, Feyza, Beyza, Sümeyye bu tarz isimleri seviyorum ben. Ama bizim de ikinci çocuğumuz olsa kız olsa isim konusunda biraz zorlanırız sanırıım😂
Annemommm hukukcuanne_06 ben kuranın sırrı elif lam mim den elif koydum anlamı gıbıde ince uzun boylu bı kız oldun🌸 ama kulagına ümmü umare sahabe ısmınıde okuttum karakterı benzesin 🌸
Amineazra Annemommm dediğiniz kısıma bende katılıyorum 🙂 sena sare Meryem hafsa zümra Betül Rana erva Amine sevde ve hüma isimlerini beğeniyorum 💐
_Htc_ Annemommm Ahsen güzel isim Son cümlelerin benimde sorunsalım demekki. Ama kimseyin görüşünü çokta önemseme bence önemli olan senin ne istediğin neyi sevdiğin. Nasip olursa bende koymak istiyorum çok düşündüm bende senin gibi eleştiri alırsa diye ama bu isim için içim o kadar rahat ki… Sende kendini iyi hissedecegin anlamı güzel olan bir isim seçmelisin kızına. Her ne işim verilirse verilsin mutluluk getirsin hayatınıza… Bu ismi bende üç beş sene evvelinden saklimdaydi Allah nasip ederse bu isim olsun demiştim. Ve elhamdülillah. İnşallah 😊
Annemommm _Htc_ allah bağışlasın 🌸serra var ama emin değilim 🌸 burda gülce diyen cok olmus oda hosuma gıttı
Busraakay_26 Annemommm Züleyha Zümra Ben kendi kızıma defne miray koyacağım Belki yardımcı olabilmişimdir