Earth3342 Kızlar dün doğum yaptım çok şükür darısı sizin başınıza :) sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz
Burnumageliyoduslkmsn Allah hayırlı evlat etsin, özel mi devletmi normal mi sezeryan mi evdeki süreç nasıldı sancı mi geldi sumu geldi nisan geldimi kaç haftaliktin kaç gün kaldın hastanede yaz aşko hepsini 😁😁
Earth3342 Burnumageliyoduslkmsn Amiin darısı bekleyenlerin başına. Ben gece sancı çektim sabah nişanım geldi sonra iki gün boyunca sancı çektim düzenli değildi üçüncü gün sancı arttı yine düzenli değildi sonrasinda sancı arttı düzenli girmeye başladı her on dk sonra her beş dk bir hastaneye gittim doguruyorum sanıp açıklığın yok denecek kadar az doğum sancısı değil bu deyip geri gönderdiler . Eve geldim sancım çok fazla arttı akşam domuzdan sabah 5 e kadar beş dkkaya bir giren şiddetli bı sancı çektim artık dayanamicak duruma gelince hastaneye gittim 4 cm açıklık var yatırdılar. Sonra sancıların süresi azaldı şiddeti arttı suyum geldi hastaneye 6.30 gibi yattım 10 da doğumum oldu çok şükür. Normal dogumdu ama ben çok zorlandım çok hafife almışım doğum olayını sancı bir şekilde çekiliyor ama ıkınma olayı beni bitirdi 😅 beceremiyorum ben sezeryan alın beni diye bağırıyordum en son. Şimdi dört günlük olduk çok şükür. Çok zor bence ama anne olmak çok güzelmiş değiyor herseye
Ebruoztrk__ Earth3342 Allah saglikla mutlulukla buyutmeyi nasip etsin ,dikisiniz oldumu olduysa kaç dikisiniz var sizi zorluyor mu
Earth3342 Ebruoztrk__ Allah razı olsun. Dikişim var kaç tane olduğunu sormadım doktora hiç 🙈 çok zorlamadi ağrı oluyor ilk günlerde onun için parol veya minoset tarzında ağrı kesici içince geçiyor ağrı. Üçüncü günden sonra zorlamadigin sürece ağrın olmuyor
Earth3342 Smootie kesi atıldı bı tane aslında kesisiz doğum olacaktı ama benim enerjim hiç kalmamisti ikinamadim o nedenle atın kesi dedim attılar mecburen dikişim var ilk gün çok zorluyor ağrısı ama sonra yavaş yavaş azaliyor