gokturkmom Park beşik arayanlar için öneri ile geldiimm bende uzun kararsızlıklar sonucu hepsiburadadan gulz raffer park beşik aldım hem ucuz hem kaliteli ayrıca kargo çok hızlıydı benim işimi baya bi görecek aynı arayış içinde olanlar varsa önerebilirim size🤗
beyzacmvrc gokturkmom güle güle kullanın 🌼 bende bakmıştım buna kaliteli gözüküyordu. Anne bebek çantasını almıştım bu markanın gayet güzeldi oda. Ama park yatak için Elele madreye karar verdim sonrwdan bende yatağıyla gonderdiler sitesinden alinca. Sizinkine yatak dahil miydi acaba Eğer dahil değilse nasıl bı yatak tercih ettiniz belki kendi yatağını kullanmam bende o nedenle sordum☺️
gokturkmom beyzacmvrc teşekkür ederim🌸 yatak dahil olanda vardı yataksız seçeneği de vardı ben yataksız aldım civilden yatak alınmıştı daha önce hediye olarak, uyku setide civilden yanındaki korumalıklarda dahil bende o yüzden yataksız alıp hediye olanı koydum boyutu tam geldi😊
gokturkmom Syma_07 evet bende bunun yataksız olanını aldım yatağım olduğu için, kurulumuda çok basit ben tek kurdum YouTubeden bakarak çok rahat yapılıyor