Bbdk Kızlar merhaba, esimin testi bu şekilde yorumlayabilecek olan var mı henüz doktora göstermedik sormak istedim
Kullanici4141 Bbdk sayı ve morfoloji gayet iyi sadece hız biraz düşük o da kolay yükselecek bir değer
Kullanici4141 Miracleee gayet iyi görünüyor üç değeriniz de tabi ki doktorunuz en iyisini bilir ama gayet güzel bizim üç değerimiz de yerlerdeydi 10 haftalık hamileyim :)
Kullanici4141 Bbdk bizim morfoloji dayı ve hız hepsi yerlerdeydi bi ay proxeed plus kullandık bir ay da maxi go kullandık ikinci ay hamile kaldım
Miracleee Kullanici4141 çok çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Bende şuan belki hamile olabilirim kan testi vermedim ama. Hayırlısı olsun. İnşallah sizde sağlıkla doğurup büyütürsünüz 🤲
Bbdk Kullanici4141 hayırlı olsun 🥰 ben bir sürü yumurta büyütme tedavisi gördüm ama olmayınca baktırmak istedik bize verir mi ilac acaba
Kullanici4141 Miracleee bu değerlerle bence hamile olmamanız için hiç bir sebep yok inşallah hamilesinizdir dualarım sizinle ❤️
Kullanici4141 Bbdk verebilir tabi ama çabuk sonuç alırsınız bence reçetesiz alınıyor bu ilaçlar vitamin olduğu için yine de en doğru yorumu doktorunuz yapar ❤️