Azrayavuz Kızlar 38+2 yim az önce wc kağıdına ufak sarı renkte sümüksü bir parça geldi ama çok ufak büyük bir parça değil kücük parmak tırnağının yarısı kadar nişam pembe ya da kırmızı olmaz mı ya da bu enfeksiyon mu acaba kokulu akıntım felan yok
Gozde_nzl Azrayavuz enfeksiyon olabilir ertelemeden doktoruna git bende erteledim böbrek enfeksiyonu çıktı 1 hafta hastanede yattım erkenden git
YaseminBatrk Azrayavuz yakında korunmasız ilişkiye girdiysen eşinin spermleri de olabilir. Çünkü akıntı normalde beyaz sarimtrak arası olur. Nisan ise acik pembe kahverengi tonları arasında olur. Enfeksiyon ise yeşil mavi tonları arasında olur 🤭 doktor böyle demisti
Azrayavuz Gozde_nzl tamam çok teşekkür ederim çarşamba kontrolüm var geç mi olur yoksa şimdi randevu almaya çalışayım mı hemen
Azrayavuz Bsra_x benim ki akıntı değilde işte sümüksü birşeydi acaba başına gelen var mı diye merak ettim
Azrayavuz YaseminBatrk yok ilişkiye girmedik ama bugün bakıcam bir daha gelirse doktoruma giderim artık doğsun istiyorum 😂😫
Kayrakusum_0 Benimde öyle gelmişti ama anlamadım nişan mı değil mi gün içinde sürekli beyaz renkli hafif yoğun kıvamlı akıntım da oluyor acaba gelecek de belirtileri mi bunlar 😂😂 bir de karnımda ağrı var yürüyünce daha da fazla oluyor sizde de var mıı 😅