Eelif-96 Busra98712 Busra98712 11+3 günlüğüz. 70 kiloyla hamile kaldım şuan 75 kiloyum gözüm dönmüş gibi yiyorum hep açım kızımda da böyleydim bulantı falan bilmem çok şükür . Başlarda çok takıyordum kiloyu. Sağlıklı olsunlarda kilo bi şekilde verilir 🥰
skz5344 Busra98712 bende 18 haftalığım hiç almadım çok şükür🫣 ama kanrım ne zaman belirgin olacak diyede merak etmiyor değilim
GozdeA Melekgul 3200 ise neden korkuyorsun gayet ideal bugün bizimde kontrolümüz vardı doktorda bize tahmini 3200 3300 ile doğurursun gayet ideal kilo bebek için dedi snede içini ferah tut sağlıklı olsun önemli olan o
Melekgul GozdeA ya dokturum Bi 2900 diyor Bi böyle diyor sonra ben öyle söylememiştim diyor bide bebeği besleyen damarımdan biri eksik yoksa sağlıklı olsun 2 buçuk kilo yukarısı olsun isterim
ElaytA Sahdormommy ben de ilk gebeligimde 24 aldim. Bunda da 27+3 12 kilo almış durumdayım. Anlamadığım bi şekilde sisiyorum. Öyle gece kalkıp yemek falan da yemiyorum ama çözemedim 😅
GozdeA Melekgul 2900 de çok güzel için rahat olsun canım hayirlisi herseyin minik sağlıkla olsun benm arkadaşa doktor 2100 acil almamız gerek bebeği dedi bebek bı doğdu 3000 o yüzden sende için rahat olsun rabbime emanet hayırlısıyla doğsun
Tugbamf Busra98712 ya ben tüp mideliyim daha Mayıs 23 te bir yıl olacak . 48 kilo verdim 59 la hamile kaldım şuan 3 aylık 1′5 kilo almışım bile korkuyorum ya. İştahım çok açıldı
Melekgul GozdeA amin canım yarın belli olur artık sabah saatlerinde doğum var sağlıcakla gelsin kızım 🙏