Bussss11 Kızlar hiç açılmam yok sancım da yok çarşamba suni sancı verilip doğum gerçekleşicek bu durumu yaşayan var mı, çok ağrılı oluyor mu suni sancı, hemen açılma gerçekleşiyor mu ? Çok korkuyorum
Zehouu Bussss11 bende ilk kızımı suni sancıyla yaptım 13 saat sürmüştü benim evet açılma oluyor ama öyle hemen olmadı bende ama zor bi durum allah yardımcınız olsın
YaseminBatrk Bussss11 iki bebeğimi de suni sancı ile doğurdum. Açılım yoktu. Hamd olsun doğdu geçti acı esiginiz dayanma kapasiteniz bu kişiye özeldir. He normal sancı nasıl bilmiyorum ama suni sanci normal sancinin hızlandırılmış halı diye biliyorum. Süreç benim açımdan hızlıydı.
aysima-nursima Bussss11 ilk dogumum kendi sancim ikincisi 41 hafta bittiği için önce alttan fitil sancı sonra suni sancı verildi sancı agri aynı sadece böyle suni sancılı daha kısa sürdü benim cok sukur sabah 8 de fitil verdiler 12 de suni verdiler 1.45 de doğurdum cok sukur
BilgeYavuz Korkmayın her doğum yapan kadının doğum macerası farklı oluyor epidural diye bi sistem var eğer özelde doğum yapacaksanız dayanılmaz durumda hissederseniz epidural hakkınızı kullanın derim bende iki çocuğuma hamileym az kaldı mesela bunda nasıl bi tecrübe yaşayacağım kestiremiyorum bu yüzden akışına bıraktım ama emin olun doğduktan sonra herşeyi unutacaksınız🥰
Bussss11 BilgeYavuz @“BilgeYavuz”#p2769028herkes öyle diyor inşallah sağ sağlim alayım bebişimi kucağıma unutulur hepsi, sizde hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰😊
Bussss11 Aydanaydi 37. Haftadayım kolestaz çıktı bende kaşınıyor tüm vücudum o yüzden doğum gerçekleşicek
elifcicek_07 YaseminBatrk açılma vs var mıydı acaba yoksa suni verilince mi oldu açılma. Bizim de günümüz doldu ama açılma falan olmadığı için haftaya pazartesi yatış yapabiliriz dedi doktor
YaseminBatrk elifcicek_07 hayır açıklık yoktu kızımda 1 cm di nişanım geldi sancım yoktu ertesi gün gene Nisan geldi gene gittim açılma 1-2 cm arası dendi o da parmak girdiği için ister istermez genişliyoe ondan dedi doktorum artık gitme suni verelim dedi öyle doğum yapmistim. Oğlumda ise suyum geldi hiç açıklık ve sancım yok mecbur suni verdi öyle doğurmuştum.
elifcicek_07 YaseminBatrk Allah bağışlasın inşallah. Beni çok rahatlattı tecrübeniz inanın nasıl sevaba girdiniz şu anda tahmin edemezsiniz 🙏 suni verilebilir bana da hiç sancım yok hatta 30 lu haftaların başında gibiyim inşallah bende suni ile başarabilirim
YaseminBatrk elifcicek_07 başarırsınız merak etmeyin gözünüzü büyütmeyin normal sancinin hızlandırılmış versiyonu suni sancı. Verilen ilaç rahim kasılması yapıyor bebeğiniz dönmüş ve kanala girmeye başlamışsa bu kasılma sayesinde başını ittirecek ve rahim ağzı açılacak mis givi bebeğiniz doğacak inşallah. Korkmayın Allah yardım ediyor. Belki sancılı süreç olabilir ama dogdugu an koca bie oh çekip dogumhanedeb kucağınızda beraber çıkacaksınız cocugunuzla. ❤️