Seyma2255 Kızlar yarın 14.haftama giricem yediklerime dikkat etmeme rağmen 2 kilo almışım sizce fazla mi daha erken mi? 55 kilo ile basladim 57 kilo olmusum
minikmmucizem Seyma2255 29+0 dayım 5 kilo aldım 🥹 ama bana göre fazla çünki tüp mideliyim beslenemiyorum ama bu kiloyu nasıl alıyorum anlamıyorum 😂
Kbraoguz Seyma2255 dert etmeyin bence siz ve bebek sağlıklı olduğu sürece sıkıntı yok. Doğumdan sonra verirsiniz bi şekilde eminim. Kilo bünyeyle alakalı tamamen kimisi 30 kilo alır doğuma öyle gider kimisi sadece 10 kiloyla doğuma gider. Sağlıklı olmak en önemlisi🌸
Seyma2255 Yazmelegi_ ya inan bende öyle sabah kahvaltı tabağı yapıp yiyorum öğlen ya meyveli yulaf ya da göbek salata yapıp yiyorum günde sadece 2 dilim ekmek ve akşam az porsiyon yemek yememe rağmen 13.haftam da bir an da 2 kilo artış oldu anlamış değilim ayreten hafta da 3 gün spora gidiyorum
Snnaadayi @Seyma2255 32+6 10 kilo aldım nasıl bu kiloyu aldığımı anlamıyorum doğru düzgün yemek bile yiyemiyorum
Seyma2255 Snnaadayi bence yine iyi almışsın ben ilk hamileligim de 11 kilo aldım inan dogumdan sonra en az 5 kilosu gitti ama tabi daha çok almamaya dikkat et bu ikinci gebeliğim ilk haftalardan 2 kilo beni üzüyor
Snnaadayi @Seyma2255 benimde 3.gebeligim bundan önceki gebeligimde doğuma 7 kilo alarak gitmiştim bebeğim 3500 Gr dogmustu hastaneden çıktığımda hamilelik öncesi kiloma dönmüştüm bu da öyle olsun istedim ama olmadı şimdiden 10 kilo almak fazla geldi
Seyma2255 Snnaadayi ikinci ucunculer de demek ki böyle oluyor göbeğim bile daha çabuk çıktı ya bir de yok ikinci çocuktan sonra kilo kalıyor falan diyorlar hepten moralim bozuluyor çok takıntılı biriyim kiloya maalesef
Snnaadayi @Seyma2255 hiç kimsenin söylediği sözlere bakmayın ikinci doğumu yaptıktan sonra çok güzel kilo verdim şimdi üçüncü doğsun yine aynı kiloyu veririm
Ozdumen Ben malesef kilolu gebe kalanlardanım,15+3 deyim 2 kilo aldım bile açıkçası hedefim süreci max 8 ile kapatmak ama iştah gittikçe artacak olması sıkıntı 😔