Bebek2020 Kızlar Kimyasal gebelik yaşadım geçen ay ve olmam gereken günden on gün geçti hala adet olmadım. Doktor ilişki yaşama enfeksiyon kapatsın dediği için tekrar hamilelik gibi bı durum da söz konusu değil sizler ne kadar süre sonra adet oldunuz
Mihranurum-123 Bebek2020 kimyasal gebelikten sonra hiç adet olmadım 15 gün sonra hamile kalmıştım o kadar üzüldüm ki bebeğimi kaybettiğime bunda da aynısını yaşıcam diye korkuyordum çok şükür gün sayıyoruz 3 ay bitti darısı başına olsun inşallah 🙏
YuvarlanamayanPaanda Bebek2020 bende gecen ayın 15 inde kimyasal yaşadım ve dr öyle bişi demedi ilişkiye girebilirsin daha kolay hamile kalırsın dedi bu ayın 12 si adet günüm bakalım inşallah hayırlısı olsun
Mamacita1 Bebek2020 Bende kimyasaldan 15 gün sonrasında tekrar hamile kalmıştım. Doktorum kanama bittikten sonra ilişkiye devam edin demişti korunmayı gerektiren bir durum yok çünkü adet kanaması şeklinde olduğu için vücut zaten kendini temizliyor. Şu an doğumuma da 1 ay kaldı 🙏🏻 Allah’ım inşallah size de en hayırlı zamanda tekrar nasip eder 🫶🏻🙏🏻
nrslkskn Bebek2020 benimde ilk denemem kimyasal gebelikti. Doktor ilişki yaşamanızda sorun yok normal bir süreç dedi. Sonraki ay ilişkiye devam ettik hamile kaldım. Şu an 33 haftalığız 🙈
YuvarlanamayanPaanda Mihranurum-123 kimyasaldan 15 gün sonramı kaldınız bende yumurtlama günlerini değerlnedirdim bakalım