minikmucizeemaak Buda bizim minnağımız 🐣🍼 Merhaba teyzeler çok şükür herşeyin yolunda olduğunu öğrendik, biz bu günleri çok bekledik 🫶🏼 Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin, bizler de sağlıkla kavuşalım inşAllah🫶🏼🤲🏻
Ozlm_31 minikmucizeemaak masallah Allah bağışlasın beklemenin sonunda gelen mucizenin tadı bir başka oluyor sağlıkla kucağınıza alin 🥰
Deletedmom_103 minikmucizeemaak yaa minnak minnak yerim ben onu 😻😻. Benimkiyle tertip olcaklar 1 gün var aramızda 😂🌺
minikmucizeemaak Ozlm_31 Amiinn, Allah razı olsun. Rabbim bekleyen herkese tez zamanda sağlıkla nasip etsin🤲🏻❤️
minikmucizeemaak Deletedmom_85 Amiin Allah razı olsun canım. Sıra senden ve tüm bekleyenlerden güzel haberler almakta tez zamanda inşAllah🤲🏻❤️
Deletedmom_85 myangelson Haha canımsın ♥️ kuzucum ramazandan sonra başlıcaz demiştim ya. Ramazan bitince ilk adette gittim folikülde bozukluk mu eşitsizlik mi ne bir şey varmış bu şekilde tedaviye başlayamayız dedi. Doğum kontrol hapı verdi bu bitince adet ol gel dedi. İlacım bu pazar bitiyor işte sonra ne zaman adet oluum bilmiyorum gidicem işte olduğum da. İnşallah bir aksilik çıkmazda başlarız bu sefer. Benim işlerim hep ters ya :) neyse hayırlısı olsun diyeyim yapacak bir şey yok 🫠
myangelson Deletedmom_85 inşallah canım benim rabbim en hayırlı zamanda kolaylıkla nasip etsin 🤲🏻 vardır bunda da bir hayır belki hamilelik haberi alırsın belli mi olur 🤭
minikmucizeemaak Rabissssscee Biz o kadar beklemedik tabi, sizinki daha farklı bir bekleyiş. Çok şükür Rabbim aratmadı 🤲🏻