B5- Haftaya girdim 58 kilo ile hamile kaldım 5 ayda 2 kilo aldım normal mi sizce ilk hamileliğim linçlemeyin bana anormal geldi detaylıya gireceğim ayın 16 sında
Yagmure B5- ben başladığım kiloya dönemedim hala 5 aylık olduk nerdeyse çocuğun gelişimi güzel olduğu sürece senin kilonun bir önemi yok merak etme ☺️
Tiiffany B5- İyi almıssınız. Bende ilk 3 ayda 1’er kg almıstım doktor gayet iyi diyordu. 27’den sonra basladım şişmeye nasıl oldu anlamadım gece yemelerim hiç olmadı halen yok 35 haftalıgım 15 kg aldım neyseki 10-15 gün sonra dogum olacak
Deste2 B5- 52 ile hamile kaldım ilk dört ay 48 kiloya düştüm. Son aylarda almaya başlıyorsun kuzum zaten doktor artık kilo alman gerekiyor diyor vakti geldiğinde. Doğuma 61 kilo ile girmiştim. Dert etme kendine bebek iyi ise 🌸
B5- Yagmure Doktor kontrolünde boy kilo demiyor ama aksi bir durumda söylemedi bu zamana kadar herkes 8/10 kilo almış bu zamana kadar ben niye böyleyim diye sorguladım çok teşekkür ederim 🫶
Yagmure B5- yok canım ya ben tam tersi seviniyorum bile kilo almadım diye zaten son aylar çok hızlı kilo alınıyor sende içini ferah tut gelişiminde bişey olsa zaten söylerlerdi dediğin gibi 😊
Mediha99 Busragoker hergün 2 sefer kusuyorum 23 haftalık olduk neredeyse 🥹geçen pazar 8 kere kustum öleceğim sandım hastanede açtım gözümü👀