Schmidt Kizlarr Insallah kizim olucak Elif ismi cok hosuma Gidiyor ama elif isminde hic bebek/ cocuk tanimiyorum nasil oluyor
Soniii Schmidt eltimin kızının adı çok tatlı bi kız eltimin kızı olmasaydı ben koyacaktım ama Simay koyacağım 🌸😇
Kubra1414 Schmidt bizde Elif koyacağız inşallah elif ismi hem kuranın ilk harfi hem havalı asil bir isim
Limon06 Bizde elif düşünüyoruz hep cok hosumuza giderdi elif sonra tesadüf berra ismini gormus eşim elif berra dıye bi seslendi daha cok hoşumuza gitti ona karar verdik erafmızda elifler var gayet konuşkan hareketli akıllı cocuklar
Hankub Canım kuzenimin adı Elif. Güzeller güzeli, uyumlu, tatlı, yeri gelince dobra, mük bir kız ❤️asla eskimeyecek bir isim
Gizemlibirisi Yeğenime koyduk.ayrica benim ismim.kucukken bende çok akilliymisim usluymusum.yegenimde aynı öyle. anlamlı hhemde güzel
Selin22 Ben koyacağım kısmetse Elif Sare 🦋 tanıdığım ne kadar Elif varsa akıllı uslu bıcır bıcır oluyor 🥰
Mucizebebek2 Schmidt benim kızımın adı da Elif çok uyumlu paylaşmayı seven bi çocuk bebekliginden bu yana hep sakın bi çocuk oldu ve aşırı merhametlidir
Eemoom Schmidt kızımın ilk ismi 💜 çok güleç, uyumlu, hareketli %98 lik neşeli bir bebek 😄 tek sıkıntı bence elifler çok diş başlı ve inatçı oluyor. Kızım 5.5 aylık olmasına rağmen çok inat. Elinden bişey almaya çalış istemezse vermiyor inat ediyor. Yatıracağım mesela ya da oturtuyorum eğer o an istemezse inat edip otururken kendini fotosunun üstünde kaydırıp yatıyor 😂 ben oturtuyorum o yatıyor. Çok dik başlı oluyolar bence 🫣
rumeysadumannn Schmidt elifler dik başlı inatçı ama çok efendi oluyor bende kızım olacak Allah nasip ederse Elif Sare düşündük 🌸
anapanda12 Schmidt Elif ismini hocalar bile onaylamıyor evet biz elifler genel anlamda efendi ve sakiniz içimize çok kapanık olur dertsiz Çilesiz tek saniye yaşayamayız elif sadece Arap alfabesinden bir harf değil Allah’ı temsil eden bi harf bu yüzden doğru bulmuyorum kendi ismim elbette seviyorum ama kızıma böyle bir kötülük yapmazdım yine de tercih sizin
Selinakbas Schmidt Ay evet bende cok seviyorum elif ismini 🌸 Türküsünü de cok seviyorum, hep eşime de diyorum eğer bebegimiz kız olursa elif ismini koyalım, ileride bir çocuk onu üzerse bu türküyü dinlesin dursun diyorum 😆♥️