Aysee1123 Misraf Bencede o pipi gibi görünüyor 😂 Doktor eminse öyledir heralde net bidaha duymak için bekleyin bakalım
LMB 27.haftama giriyorum aynı şekilde her hafta değişiyor cinsiyetimiz ya kordon dolanmış dediler ya kız dediler ya inmemiş testis dediler bilmiyorum 🤷♀️
Misraf LMB gün içinde 2 doktora gittim biri kordon bacak arasında dedi diğeri Kesin erkek pipisi Burda dedi bilmiyorum yani 😔
LMB Misraf ya bu sene hiç kesin kız ya da erkek denileni duymadım çok tuhaf gerçekten çevremde kimi görsem duysam cinsiyet değişti duyuyorum
Liyaannes-i Misraf canım banada erkek dedi ondan önce kız demişti bende öyle bekliyorum detaylıyı https://imgyukle.com/i/rkmXr1
soulmate35 Liyaannes-i bu da erkek bebiş bizim de böyle ultrason fotoğrafımız doktor %200 erkek dedi 😅
Rumeysaozdemirrr Liyaannes-i  Böyle net pozisyon olur mu 😂😂
Misraf Liyaannes-i erkek ya tam belli benimde ultrasonda böyleydi kağıda çıkınca bacaklar orası kıvrılmış
Aysee1123 Liyaannes-i İşte maalesef başına böyle şeyler gelenler oluyor okuyoruz burda 😒 Bana doktorum 12+ 5 te net kız dedi sonra yine gittim yine kız. Kimi doktor yanılabiliyor başta yani duyuyoruz okuyoruz
Elif_p Liyaannes-i benim de öyle oldu ama sorgulamadım açıkçası yani hep şüphe ile yasanmaz ki 12. Haftada kıza benzetti ama emin değilim dedi 16.haftada net gördüm kesin erkek dedi acaba vs ile yasanmaz ki doktora da güvenmek laızm valla buraları okuyunca ben de allak bullak oluyorum