Halis4169 Arkadaşlar 2 gündür regl olacakmışım gibi ağrılarım var ama sürekli değil afedersiniz ishalde olmuşum bunların hepsi belirti olabilir mi bu arada 38+3 haftalık hamileyim. Böyle olup doğuma giden var mı merak ediyorum yazarsanız sevinirimmm
020elvn Halis4169 merhaba 3 sene önce kızımda öyle olmuştu adet sancısı gibi başladı gittikçe şiddetlendi doğum sancısıydı. Diğer gün doğum olmuştu. Şimdi Benim de bugün sabahtan beri mide bulantısı ve ishal var ben de bunu merak ettim yazacaktım foruma acaba doğum başlangıcı mı 38+6 yım şu an.
Naznaz123 Halis4169 canım bunların hepsi bende de vardı enfeksiyon çıktı sen yine de doktora git her doğum ve sancı bir değildir
kckcdn95 Halis4169 Benimde regl sancısı şeklinde başlamıştı 2 gün sancı çektim sonra sezeryanla doğum yaptım sağlıkla gelsin 🥰
Halis4169 Naznaz123 yarın doktor kontrolüm var ona da söyleyeceğim bakalım iniAllah öyle bişey yoktur buradan hep okuyorum regl sancısı gibi başladı diye bende beklemedeyim artık olunca sorayım dedimm
Halis4169 kckcdn95 aminn çok teşekkür ederim ama sürekli olan bir ağrı değil arada vurup geçiyor sizinde öyle miydi