YagizAsyaMom yavruş karışmak haddim değil herkes kendi istediği çizelgede yürür herkesin kendi kırmızı çizgisi vardır.
Annen 12 saat sancı çekti diye niye vazgeçiyorsun ki? Ki bide kilom var dedin sezeryan daha zor olmaz mı? Sezeryan da bağlar uterus karın hepsi dikiliyor bana o kadar korkunç geliyor ki 🥴
Normal Doğum da her kasılma da vücut oksitosin üretiyor buda sütü uyarıyor ve bebek vajinal çıkış yaparsa ciğerleri daha çok açılıyor ülkemizde isteğe göre sezeryan var yurt dışında son dk’ya kadar sezeryan olmuyor kurtarma operasyonu çünkü illa ki her Doğumun zorluğu var her bünye bir değil bi eltim sezeryanla 2 günde ayağa kalktı diğeri 10 günde. Bende Doğum şeklim nasıl bilmiyorum sancı anında ne yaparım bilmiyorum 2 cm açılmam var ama her an ne olur bilmiyorum kınamıyorum yanlış anlama ama ortada doğalı varken böyle düşünme bence 🥰
Anne olmak kolay değil hem normal doğumda hem sezeryanda zaten bazen diyorum bu kadar zorluk öekiuoruz acaba ondan mı güzel annelik ondan mı bu kadar seviyorlar bebeklerini anneler.
Tekrar diyorum kınamıyorum karşı çıkmıyorum sadece kendini şartlandırma korkma relax ol akışına bırak bi bak bebek nasıl gelmek isteyecek 🤩💕