Deletedmom_116 Doğurdum Dogurcam eli kulağında doktor bana durmuş Bı ay sonra kontrole gel diyo😂😂Napcak bilmem çocuğuma doktorluk yapcak galiba😁😁Herkes doktor olmamamli … Doktorum yok resmne cildirmalilk…..
Kalbiimde2can Deletedmom_116 kac haftaliksin canim? Yani son dönemdeysen ve 1 ay sonra gel diyorsa hic gitme daha gidesiye dogurmus olabilirsin🤭😅
Allahkahretmesin1 Deletedmom_116 bazı doktorlar son haftalarda muayeneyi sıklaştırmıyor yine rutin 3-4 haftada bir muayene ediyor ama her hafta nst için çağırıyor öyle mi dedi ki acaba
Dubletombikdoner 36+6 ve 1 ay sonra mı gel dedi? Sizin her hafta nst’ye girmeniz gerekiyor. İşini seven yapsın şu doktorluğu.
Deletedmom_116 Dubletombikdoner Valla ya delircme dogurasi oldum hala doktorum yok valla hepsi kendi keyfonde Umursamaz
Deletedmom_116 Allahkahretmesin1 Allahkahretmesin1 yok kuzuu bildiğin kontrol dedi bu 😂😂Oturduğu yerden kıçını bile kaldirmado sancım cikiyo kanala inmiş çocuk çıktı çıkacak 😂
Duygumx Deletedmom_116 😂o nsl iş kız öyle doguracam haberiniz yokmu deyeydin doktora her hafta çağırması lazım.
Kalbiimde2can Deletedmom_116 bebege altin takcaktir belki biz dogduk doktor amca/teyze diye el öpmeye gidersiniz 🤣
Eylulmom_ Deletedmom_116 kız 32 den sonra her doktor 2 haftada bir 36 dan sonra her hafta çağırılır sana erken doğum riskinle hangi akıllı doktor 1 ay sonra gel dedi kontrole 🤦♀️terket o hastaneyi sakın o doktorda doğurma 😳
Allahkahretmesin1 Deletedmom_116 kız o nasıl doktormuş öyle 😂 başka doktora mı gözüksen acaba 1 ay duracağının garantisi var sanki 😂
Eylulmom_ Deletedmom_116 Allah muhafaza yeni mezun filan mi acaba dicem de günahını da almak istemem kimsenin devlet hastanesi mi ?
Kalbiimde2can Deletedmom_116 🤣 acil uzaklas sen ordan hani gülüp egleniyoruzda bu doktor nerden mevzun olmus cok merak ettim 🫤
Deletedmom_116 Eylulmom_ Ddvlett🙄🤣 cmtesi günü özel acile gittim bugün yarın gelir kanala inmiş dedi bunlara kalsan daha ön aylık dogcak sjsjs
Eylulmom_ Deletedmom_116 sen hazırda bekle kanka seninki 10 güne gelecek bak ben hissettim şuan dediydi dersin nazlı 😅