nisamom_ Kızlar merhaba regl oldunuz mu bugün bat günü olanlar yada test yaptınız mı benim 2 gün önce negatifti testim bekliyorum bakalım gelicek mi gene ümitsizim🥹❤️
Bahaarrrk nisamom_ ovulasyon testi yaptım 2 gündür yumurtlama günüm olarak görünüyor 19 Mayıs’ta regl olucam 11 gün var heyecanla bekliyorum.
Esmezgulcin93 Benim bugün henüz olmadım genelde 28 günde bir adet görüyorum 5 mayısta kaset test yapmıştım negatif çıktı
nisamom_ Esmezgulcin93 yaa belki wardır inşallah bakalım hakkımızda hayırlısı benimde 2 gün warken negatifti bir umut🌸
nisamom_ Bahaarrrk değerlendir canım yumurtlamaya çokta kafaya takma inşallah güzel haberlerle gelirsin❤️
nisamom_ Melek__55 canım gecikme yapabilirde ben test aldırıyorum eşime bakalım belki vardır yoksada yapacak bişey yok inşallah seninde vardır test yaptın mı? 🤭
Melek__55 nisamom_ ben dün yaptm yok klomeni kafama göre kulandim kist oldu kesin 🙄dertsiz başıma dert aldım
nisamom_ Melek__55 yaaa bende yaptım negatif çıktı ama olmadımda regl 🥺 doktora çıksaydın canım keşke olmadı doktora bir çıkta baktır inşallah kötü bişey yoktur🙁
Melek__55 nisamom_ sen adet oldun mu dün az bisy kahverengi leke geldi oldum sandım şuan gelen giden korkmaya başladım 😳
nisamom_ Melek__55 bende yok canım gelen giden hala dün test yaptım negatifti bat günü acaba geç döllenme olabilirmi yada regl olacağım anlamadım ki bel ağrısı ve adet ağrısı var ama anlamadım olsa testte çıkmazmıydı geç döllenmede kaç gün geçince çıkar 🥺❤️
Melek__55 nisamom_ sen teste yumurtlama görmedin mi yani yumurtlama geç olursa geç döllenme oluyor sen yumurtlama gününü biliyorsun dimi