Linaninannisi burcik26 evet valla yarıladık 🥰 yani bilmiyorumki çok iyi şöyle böyle diyemem ama fena değil işte 😂 siz memnun musunuz ? ♥️
burcik26 ___5 yani çok şükür mide bulantısı, kusma vs. Çok yaşamadım ama inanılmaz uyku problemi yaşadım. Hep uyumak istiyordum 😅 Biraz mide yanması var bu aralar birde bel ağrısı yaşıyorum onun dışında sıkıntı yok 🐣
Fatosss26 Beyzabasyigitt ay sizinle aynıyız bende 18+5 ve oğlum olacak bende şehir hastanesine gidiyorum 🤭😊
Beyzabasyigitt Fatosss26 Nasıl gidiyor ☺️ Aynı hafta aynı gün hamile görünce bi mutlu oluyorum nedense aynı şeyleri aynı anda yaşadığım birileri varmış gibi hissediyorum 😄😄
Fatosss26 Beyzabasyigitt evet evet aynı heyecan banada oluyor hem cinsiyet aynı hem hafta hem gün 😊 iyiyim ben güzel gidiyor 12 haftada bulantılarım geçti arada sırada kasık ağrısı yaşıyorum o kadar senin nasıl gidiyor 😊
Beyzabasyigitt Fatosss26 Benim de çok şükür bulantı bitti derken tansiyon başladı 😔 Takipte olucaz artık. Bir de üzerine grip eklendi biri bitti derken diğeri başlıyor daha bişey anlayamadım hamilelikten 😏😔 Alışverişe başladın mı herkes başlamış bi ben geri kalmış gibi hissediyorum 😄
Fatosss26 Beyzabasyigitt ayy geçmiş olsun inşallah sağ salim hamileliği bitiririz 🤲🏻 başlamadım daha bende sadece ufak tefek bir kaç kıyafet aldım o kadar 🤭
burcik26 Linaninannisi ben çok memnunum ya, polikistik overim vardı. Onun tedavisiyle çok şükür hamile kalabildim ☺️
Beyzabasyigitt Fatosss26 İlk yarısı biraz sıkıntılı geçti inşallah ikinci yarı güzel geçer de sağlıkla kavuşuruz 🥰