Fatm03 Kızlar birazdan doktor rendavum var ve 25.6 yım bugün şeker yüklemesi isterse yaptırayımmı birinci çocukta yaptırmadım da
My_Angels Fatm03 yaptırmanın bir zararı yok doktorunuz yaptırın diyorsa yaptırın bence ilk gebelikte de yaptırdım şuankinde de yaptircam hatta ben iyi ki yaptırdım çünkü şekerim çok çok yüksek çıkmıştı
Love13 Fatm03 bende bu konuda çok kararsızdım ve korkuyordum ama yaptırmayı tercih ettim yaptırdım çünkü önemli olduğunu düşünüyorum
Glsmnnn My_Angels merhaba su an nasılsınız peki bebeğiniz nasıl , benimki de sınırda çıktı bugün tekrar gidicem kontrole , karnım agriyor sürekli psikolojik bitik durumdayım düşünmekten
Sena-cy00 Ben yaptırmıştım.. Ama saat aralıklarıyla kan vermeden dolayı bir tık uzun süre aç kalcağınızdan yaptırcaksanız yanınızda birisinin olmasını öneririm..
My_Angels Glsmnnn ikimizde çok şükür iyiyiz ben o zaman diyetisyene gitmedim ama evde kendimce çok dikkat etmeye çalışmıştım çok şükür bir sıkıntım olmadı ama ablamda çok sıkinti olmuştu ilkinde dikkat etmedi bişi olmaz diyip istediğini yedi içti bebeği 4 kilodan fazla doğdu ama hep şişmişti suyu kalmamıştı acil sezeryana alınmıştı açıkçası doktor bir sıkıntı görmediği sürece ben gebelikte bütün tahlillerin yapılması taraftarıyım diyetisyen önerirse doktorunuz mutlaka gidin ben şuan 14 haftalik hamileyim tekrar bunda da şekerim çıkarsa diyetisyene gidicem benim ilk gebeligimde 200 üstü çıkmıştı şekerim hiç unutmam eve gelip oturup ağlamistim şimdi ben ne yicem diye😂
Mucize_mom2 Bende kararsızdım zayıf bir hamileyim hatta 25 haftada sadece 5 kg almıstım ama seker sınırda çıktı beyaz un ekmek makarna pirinç kesildi tatlıyıda azalttım şeker çok önemli ihmale gelmez bebeğim gelişimi için doktorlara güvenmeliyiz
Glsmnnn My_Angels çıkmaz insallah canım bir daha 🙏🏻 Bana da diyet verdi dün doktor , zaten bulantıdan yiyemiyordum çoğu şeyi şimdi onlar da gitti , valla hamileliği bu kadar zor beklemiyordum Allah tüm annelerin yardımcısı olsun bebislere sağlık versin 🙏🏻
Gul_er_66 Bende perşembe günü yaptırdım 161 çıktı dahiliyeye gonderdi orasıda diyetisyene gönderdi ve endokrine gönderdi sabah oraya gideceğim Allah izin verirse
My_Angels Glsmnnn amin amin inşallah hepimiz sağlıkla hayırla alalım kucaklarimiza bebeklerimizi inşallah 🤲
HeycanliMommy Ben de şuan yaptırıyorum. Halsizlik oluyor onun dışında açlık da yoruyor. Ama içilen sıvının tadı kötü değil. İnş iyi cıkar sonucum