kullanici1234bes Sila66 Memnun kaldınız mı bu hastane ve doktordan ben hala hastane arayışındayım ilgili bi doktor mu ameliyatı sonrası hemen toparlandınız mı nasıl 🥺
Sila66 kullanici1234bes cok cabuk toparladım dıkıs bellı bbıle olmuyor hastane de cok ıyı doktorum da🤍 turku actılar konustular benlr
kullanici1234bes Sila66 Yaa hiç kötü yorumunu okumadım inşallah ben de memnun kalırım şuan en güvenli doktor onu bulabildim
EdaDeyis Sila66 merhaba doğum yaptınız mi? Anadolu’da hangi doktora gidiyorsunuz ben Özcan bey e gidiyorum ama doğum için kararsızım ve cok az kaldi 37. Haftamdayim
Sila66 EdaDeyis ben hakan hocaya oldum ozcan beyde ıyıdır ama hakan hoca cok cok ıyı cok ıyı gectı doğumum🫠🦋🦋🩷
Esmacbnoglu Sila66 Gebze yüzyıl hastanesi Normal doğum 12 bin sezeryan 13.400 Bu fiyatlara herşey dahil içinde
261018 Tusemciiim bence şuan silivride daha da fazla canım bende oraya gidiyorum da muayene 600 dogum 17.050 yanlış hatırlamıyosam gene sorarim bugün kontrolüm var (gönderi tarihini şimdi gördüm canım 😅 bende yeni yorum sanmıştım )