mirlerinannesi Hem devlet hem özel takipli olmak istiyorum, devlete gittiğim özel hastanenin sisteminde görünür mü?
tunasmom mirlerinannesi e nabız hariç bir yerde göremez bilgilerini canım her hastanenin sistemi kendine özel 🙂
Aylnnaky mirlerinannesi doktor sisteme girip ilaç yaziyor tahlillere bakıyor orda görünür canım nereye hangi doktora gittiğin. Ama bu senin tercihin bişey demiyorlar ben ikisine de gidiyorum
mirlerinannesi Adenkaratepe e nabız bize özel bişey onu sormuyorum özel hastanenin sisteminde görünür mü diyorum
Yenibirannee mirlerinannesi hastanede tcniz ile direk enabiza baglaniyorlar bize özel degil yani saglik kuruluslarinda direk enabiniza baglaniyorlar herseyi görüyor doktorlar. Hangi ilaclari kullaniyosunuz hangi doktora gitmissiniz hangi tedaviyi uygulamislar hepsi cikiyor
Adenkaratepe mirlerinannesi yanlış biliyorsunuz işte hemşireyim hastaneye giriş yaptığınız andan itibaren sistemde e nabız var oradan her şeyiniz görünüyor.
zynpkrhsn1 mirlerinannesi E nabız size özel değil her doktor tc niz ile sizin tüm hastalık ve hastane geçmişinize ulaşabilir.