Emine12456 Merhaba kızlar 26. Haftama girdim hareketleri 2 gündür yok . Başına böyle bir şey gelen var mı hemen doktora gitmekte istemedim randevu günüme daha var biraz pimpiriklendim🙁🙁
Serra3434 Emine12456 kalp atisi varsa korkma dus al hafjf masajlar yap gobegine hergun hareket etmiyordu benimki bazen hic yokmus gibiydi cokta supheleniyorsan gecikmeden git doktora
Edolili Emine12456 hemencik acile gidin , dün biraz hareket etmedi ağla ağla öldüm sonra hareket etti etmeseydi hemen gidecektim
Katibe_hanim Tatlı bişeler yiyip bol su iç, sonra da yan yat bendede oldu öyle hareket etti 2 gün sürmedi ama
Hatice-6363 Katibe_hanim merhaba 18 haftaya bugün girdim bazen haret hissediyorum 3 4 gün hissediyorum normalmi korkuyorum 😣küçükmü
Emine12456 Çikolata yedim biraz kıpırtı gibi oldu ama psikolojik mi bilmiyorum şimdi işteyim akşama kadar böyle devam ederse acile gideceğim ☹️🥺 biraz daha takipte kalayım 🙏 teşekkür ederim önerileriniz içinnn
Aysenur38500 Benimde öyle olmuştu ama doktor 28.haftadan sonra düzenli hareket eder suan normal demişti