Mehfam Merhaba arkadaşlar, Konya şehir hastanesinde takipliyim. Dr. Ayrıntılı ultrason için randevu aldırdı. 3 hafta sonraya verdiler. Perşembe randevu günüm ve normal radyoloji bölümünde yapılacak. Orada yaptıran var mı ve memnun kaldı mı?
Suheyla2 Mehfam merhaba bende orada takipliyim ve yaptırdım 5dakika bile sürmedi ve çeken bana hiç birşey söylemedi sadece cinsiyetini teyit etti açıkçası kendi doktorum daha uzun ve daha detaylı bakıyor
Aysm2 Mehfam merhaba eğer durumunuz varsa Bedia kara da yaptırmanızı tavsiye ederim kesinlikle soru işareti kalmıyor aklınızda ve 1.5 saat boyunca ilgileniyor.
Aysm2 Mehfam Konya’ya çok vakıf değilim ama yanlış bilmiyorsam Meram tarafında olması lazım özel kliniği var. Ben şuan 35. Haftadayım 21. Haftada 750 tl gibi bir ücrete yaptırmıştım. Ama kesinlikle değer. En azından tüm soruları eksiksiz cevaplıyor kafanızda soru işareti kalmıyor. Çok ilgili bir hekim. Instagram adresleri vs de mevcut @drbediakara olarak.
Mehfam ebr-89 evet çok memnun kaldım. Çok detaylı inceledi. 40 dk baktı. 15 gün sonraya 2.kez ücretsiz randevu verdi onda da tekrar detaylı inceledi.
Hatice_kubra ebr-89 geç oldu cevabım ama genelde giriyorlar ben başka hastanelerde rahatsız olmuştum ama orada beni rahatsız etmedi kesinlikle size bakmıyorlar doktoru izliyorlar