Sevilayms Dün gece 12 de yatıp 04:00 da kalktım Bu gece 23:00 de yatıp 02:00 da kalktım Ve uyku girmiyor gözüme , kız cok can sıkıcııııı Neden oluyor böyle , aynı durumda olan var mı
beyzacmvrc Sevilayms ben hiç uyumadım☺️ Hep böyle daha yeni uyucm uyuyabilirsem tabi her yerim ağrıyor hele belim bacaklarım. Sağa toplaniyo aklımı alıyor hareketleri bugün bindegisik
DnzTnr Sevilayms 28. Haftadayim soluma yatmak istiyorum ama rahat edemiyorum sağa yada sırt üstü yatınca da vicdanım rahat etmiyor. Ne yöne yatacagim kendimle savaşırken uykum da kaçtı. Uyumak istiyorum Allah’ım yarın mal gibi baş ağrısı ve halsizlik çekeceğim uyuyamadigim için 😒 ağlamak istiyorum ağlarsam hepten uykum kaçar aglayamiyorum da istediğim hic biseyi yapamıyorum ya 😢😢
Ummuhan64 Sevilayms 34 haftaligim bende uyuyamıyorum, uyursam uyanıyorum saat 05.22 ben hala uyanık duruyorum 😢
Sevilayms DnzTnr 😊 yaa ahahah welcome to analık. Sırtıma destek olsun diye e-bebekten ıkı parca birbirinden ayrılabılen hamıle hastıgından almıstım Sola döndüğümde sırtıma destek koyuyorum Gece bilinçsiz sırtüstü uyanmayayım diye. Baya bayaaa işe yaradı çözdüm o işi ama sağa yatıncada bebek cok kıpırdıyor. Yanii solum ezildiiii 😂
Sevilayms DnzTnr Ama okadar da kasma kendını, illaki sağa döneceksin Günde bir iki saat sağıma dönüp kestiriyorum. Yine sırtıma destek yastık koyup
Mormenekse26 Bende aynı durumdayim.son haftalar artık karın iyice büyüdü uykular yalan oldu😣 gündüz uyuyorum artık
Zilan122 Offff aynı durumdayım 30 haftalık ikiz gebeyim şu an kalktım dakika bası tuvaletteyim uyanınca da zor uyuyorum bir daha 😖😖
Dilrubamm Sevilayms merhaba doğum yaptınız iyisiniz işallah bende de oluyor geçici bir süreç mi acaba napabilirim