Tiiffany Gören almamıssın yemiyor musun diyor ama tartı öyle demiyor 🫢 15 kg aldım sezeryan olacak daha fazla almam herhalde. Ödemde yok denecek kadar az. Ben genelde doğum sonrası şişiyorum bacaklarim felaket oluyor 😨 İnşallah yine öyle olmaz 🙅♀️
beyzacmvrc Tiiffany 34+2 57 ile hamile kaldım bugün tartıldım 68 olmuşum ama aç karna 😂 Benimde odemim daha hiç olmadı En çok basenlerime kilo aldım karnım da pek çıkmadı öyle 34 haftalık Gibi değil. Popom falan da aynı Gibi. Ama basenler genişledi
Dilsay Tiiffany Bizde 35+4 üz 10 kilo almisim ama bir anda aldigim icin herkes cok sismissin diyo😂Cunku son bu iki ayda aldim ne aldiysam🤷🏼♀️
1asel-duru 28 haftalık hamileyim 15 kilo aldım 47 kilo ile hamile kalmıştım ilk gebelikte 62 kilo ile doğuma gitmiştim şimdi daha 28 haftalıkken 15 kilo aldım ama şikayetçi değilim normalde de zayıf yapılı olduğum için pek belli değil ama eşim baya kilo aldın maşallah diyor😁
Gebeanne45 piiremsesinannesiii bişi sorucam basenden aldığımız gider mi peki ben 15 kilo aldım hepsi bacağımda popomda
Nurdanb esrcetnkvk dogum yapalı 9 ay oluyor bende öyle almistim yaklasik ve emzirirken daha da aldım verilmiyor benden tavsiye emzirirken kilo yapacak degilde sütün kalitesini artiracak sekilde beslenin.
Ummuhan64 Tiiffany 34 haftaligim 32 haftalikkten 15 kilo almıştım suan bakmak bile istemiyorum kiloma
Anonim3447 Tiiffany 28+5 haftalık olduk bende 6 kilo almışım ama şuan sürekli ağzıma birşey atmak istiyorum korkuyorum daha da alırım diye zaten kilolu hamile kaldım
Papatyaamm90 Tiiffany bana da hic almamışsın diyet mi yapıyorsun diyorlar amaaa 18 kilo aldim 37 haftalik
Tire35 32+3 bende 4 kilo aldım ama başında verdiğim kiloları da sayarsak 7 kilo aldım sayılır kayınvalidem bizimle hastaneye geliyor ve doktora bu kendine bakamıyor falan diyor doktorum sağolsun güzelce anlatıyor bir sorun yok böylesi daha güzel ama çevre baskısı çok moralimi bozuyor benimde hiç hamile gibi değilsin nasıl 32 haftalıksın vs vs hayır beni doktora şikayet ediyor ama bi kere sana şunu yaptım gel ye veya geleyim yardım edeyim gibi şeyler olmuyor safi laf yakın oturuyoruz bir de
Gizemlibirisi 62 yle hamile kaldım.suan 25 haftalık olduk 66 kiloyum.bundan sonra hızlı alırım sanırım ama dikkat ediyorum gece yemiyorum
cansuerg 26+2 deyim, 49 kg ile hamile kaldım, şuan 60’ ım. 11 kg almışım bile :’( . Var mı benim gibi son 3 aya geri sayan hamişlerrrr?? Güncel sizin aldığınız kilolar nasıl ?