Mumne 37+5 haftadayim ayaklarim inanılmaz derecede şişiyor sanki patlayacak gibi hissediyorum bu kadar olması normal mi 😔😔 ne yapabilirim bu şişliklerin inmesi için… ayaklarımı yukarı kaldırıyorum tuzlu yememeye dikkat ediyorum ama yine de şişiyor 😓😓
Tbyrk Mumne benımde öyle el ve ayaklarım çok şişiyor ayağımı parmağımla bastırıp tutunca içine bile göcüyor hatta ödemden tuzlu yemeyin soğuk suyla yıkayın ayağını hep uzatın başka da yapcak baey yok maalesef
femme Mumne gerekeni yapıyorsunuz zaten bol su için siz bende 30 a giriyorum benimde 3 4 gündür var çok ayakta kalmadan kısa yürüyüşler yapmak lazım
Liliales Mumne benim de ellerim ayaklarım şişiyor hatta sadece ayak değil dizden aşağısının şiştiğini hissediyorum kollarım da aynı şekilde şişti ya da kilo aldım bilmiyorum saatim koluma tam olurdu şimdi sıkıyor takamıyorum iz çıkıyor hemen 😂 başta masaj iyi geliyordu ama onu da bıraktım çok aşırı değil benimki hala spor ayakkabılarım oluyor esnek olduklarından ama deri bir ayakkabı giysem belki olmayabilir 🤷🏻♀️ Masaj deneyebilirsin oradaki kan akışını hızlandırmak için iyi gelebilir
ipekmom_ Ayağınızı yukarı kaldırıp uzanabilirsiniz maalesef başka çözümü yok diğer gerekenleri yapıyorsunuz
busragil Mumne yapı meselesi tamamen, benim annemde de olmazmiş, 34 teyim bende de olmadi henüz, yani ne yaparsan yap olacagi varsa şisecek😔 Uzun sure ayakta kalmaktan sakinmak en onemlisi ve uzanırken hep ayaklar kalp seviyesinden yuksekte olcak falan
engineermom_ Mumne benim 24. Haftadan beri öyle bir kaç kere sabah uyandığımda şişlikten üstüne basamayıp ağladığımı biliyorum. 36. Haftadayız be yaptıysam geçmedi gebelik zehirlenmesinden şüphelendiler sürekli tahliller detaylı yaptılar bişey çıkmadı ancak şişlikte inmedi. Şu iki haftadır da elimi şişlikten kapatamıyorum kapatınca da ağrısından duramıyorum
55Ozge41 Mumne bende 37+5 oldum uzin sure ayakta kalinca aksama benimde ayaklarim sisiyor gayette normal artik son zamanlar cnm rabbim yardimcimiz olsun ins