Kurtiremmm 1anne2bebek__ amin inşallah suni sancıyı durdurdular Şuan açıklık olmadığı için fazla yumuşama varmış sadece rahimde gece kendi sancılarımı takip edicekler duruma göre bebeği strese sokmamak için sezeryan de diyebilirler dedi ebeler
Narinsuu Kurtiremmm ayy haftamız aynı benm de dünden beri ağrım var korkmuyrum her an gelecek diye 38i doldrsn istyrm 3n azndan😔 Allah yardımcnz olsun
dilay_06 Kurtiremmm aslında 7-8 gün daha dayansa bebiş daha güzel olabilir ama dayanamazsa da sağlık olsun. Sağlığı yerinde olsun yeter.
Kurtiremmm ozi086 suni sancıyla deniyoruz hala bitince serum Sezeryane alınacakmışım açıklığım hala 1cm
ozi086 Kurtiremmm ayyy gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin iyi mi bebek yanında mı
bebekananas Kuzum rabbim sağlıklıkla büyütmeyi nasip etsin benimde erken doğum riskim var 34 haftalığım küveze girdimi bebiş
Kurtiremmm bebekananas Şuan bebeğim Kuvözde solunum sıkıntısı yaşamasın diye ilgileniyorlar bi kaç gün sürebilirmiş bende zaten anca toparlarım o yüzden sıkıntı etmiyorum şuan emin ellerde şuanda öyle düşünüyorum
Kurtiremmm ozi086 bebişim iyi ama kuvozde Şuan solunum sıkıntısı yaşamasın diye küçük olduğu için ben bugün taburcuyum aşkitom burda kalıcak süt getiricez 2 saatte bir