38+3 de suyumun gelmesi üzerine önce duşumu aldım ardından hastaneye geçtim. Sancım hiç yoktu . Hastaneye vardığımda çok hafif sanci başlamıştı ama nst de görünmüyordu bile açıklıkta 1cm idi . Bebekte kanala girmemisti tam. Normal doğum istediğim için doktorum suni sancı vermeye başladı ayrıca açılma olmasi için fitil tarzında biseyde verdiler . Çok beklemeden şiddetli sancıları hissetmeye başladım fakat bi anda sancılar çok sıkıştırmaya ve uzun sürmeye başladı 1.5 dk kadar sürüyor ve geçmiyordu. Bebeğimin kalp ritmi düşmeye başlayınca hemen müdahale ettiler bana oksijen taktılar ve normale döndü ritmi doktorum ⅘ saat bekleyebilcegimizi fakat Sezeryan ihtimaliminde yüksek olduğunu bisey yememem gerektiğini söyledi. Kendi isteğim ile o kadar sure ağrıya dayanamayacağıma karar verdim ve sezeryan istedim. Hizlica sezeryana alındım spinal belden uyusturuldum. Saglikla bebeğime kavuştum hemen. Bugün 6.günümüz cok şükür neredeyse tamamen iyiyim kendimi hızlıca topladım. Dogumdan sonrada süt gelmeme gibi bi durum yaşamadım cok sukur. Evet sezeryan sonrası birazcık agri oluyor ama agri kesiciler ile rahatliyorsunuz zaten. Rabbım isteyen herkese bu duyguyu tattirsin hamile olanlarada kolay doğumlar nasip etsin inşallah cok guzel bir duygu imis.