pandoraninkutusu Haftamdaym belimde geçmek bilmeyen bir ağrım var oturup ağlayacağım şimdi ne yapmam gerekiyor 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹
Ceylincim pandoraninkutusu ayyy benimde başıma bir gece geldi şuan 35 haftamdayım 33 de falan olmuştu sırtım ve göğüs kafesim nefes alamadım ağlayarak sabah ettim masajla uyuya kalmıştım canım eşine masaj yaptır inş heöen geçer 😞
pandoraninkutusu kahvetutkunu23 boşluğumun üzeri ama ilk defa böyle geçmeyen bir agrım oldu önlü arkalı valla aglıcam 🥹
pandoraninkutusu kahvetutkunu23 valla ne olcak böyle bilmiyorum yani isyan etmek istemiyorum ama cok ağrıyor
Nursena0378 Geçen hafta salı günü aynı şeyi bende yaşadım 2 kere acil e gittim parol verdiler damar dan fayda etmedi bende Ersağ Masaj kremi var onu sürüp eşim havlu ısıtıp sırtıma koydu 3 günde anca kendime geldim Allah yardımcınız olsun
ilaydailem Bendede aynı ağrı Bayadır var sol tarafımda hem midemin yanında iç tarafta hem o kısmın tam arkasında sırtımda gerilme gibi çok ağrıyor
ilaydailem pandoraninkutusu öyle valla ben sırt üstü yatıp sırtımın hemen altına yastık koyunca anca öyle rahatlıyorum başka türlü geçmiyor bende rabbim yardımcımız olsun hepimizin 😔