Mucize-11 Selam hanımlar aranızda sigara içen varmı maalesef ben hala bırakamadım kaç haftalıksınız ne kadar sıklıkla içiyorsunuz yada içtiği halde sağlıklı doğum yapan varmı
Esra_0023 Mucize-11 Ben maalesef bırakmadım şuan 31 haftalık olduk hayla içiyorum ama çok değil sınır koydum kendime en fazla 5 bazen hiç içmiyorum bazen aklıma gelmiyor bazende evde olmayınca eşimi arıyorum getir bitti duramıyorum diyorum benim bir tanıdığım var o da sigara içiyor bebeği maşallah sağlıklı doğdu hç bir sorun olmadı tabi bu her bebekte aynı olmaya bilir şuan aklımda yoktu içicem ya 😂
neanladinyurdagull Mucize-11 inşallah biran önce bırakırsınız sağlıklı bir doğum gerçekleşsede çocuk büyüdükçe sorunlar ortaya çıkar kesin.2. gebeliğim şuan ilkindede öğrendiğim zaman bıraktım bir hafta içinde emzirmeyi bırakınca tekrar başladım 12 haftalık hamileyim 1 aylıkken öğrendim yine bıraktım zor oluyor çok zorladı baş ağrısı beni ama ben keyif yapacağım diye bebeğimi zehirleyemem diye düşünerek vicdan yaptım bu şekilde bıraktım darısı başınıza inşallah
ipekravzaninannesi Mucize-11 bende 21 haftalık hamileyim 16.haftaya kadar hiç içmedim sigara aklima bile gelmedi ama bu aralar çok canım çekiyor bazen haftada 2 gün sadece 1 dal içiyorum o kadar kendimi zorluyorum hep içmemek için ya bebeğime bişey olursa diye düşündükçe içesim gelmiyor zaten :)
Kelebekk18 Bende 16 haftalık hamileyim hala içiyorum bırakamadım 3 5 tane içiyorum hergün bazen moralim kötü olunca daha fazla içiyorum 🫤
Demetprtci 8 haftalık hamileyim ben doktoruma söyledim tabiki bırakmam gerektiğini söyledi ama çok zorlanirsan stres olursun bebeğe yansır stres sigaradan daha tehlikeli dedi o yüzden günde 3 adettten fazla içme dedi hiç icmemeyi kendini alistiramazsin ama günde belli saatlere dokersen strese girmesin o kadar dedi öyle yaptım bende ve inanır misin ilk başta belirledigim saatleri bekliyordum iciyim dye şimdi günde 2 ye düştü içemiyorum hatta bitiremiyorum yarım atiyorum kendinizi çok sartlamayin birakamazsinzi içerken sigaraya tiksinireek bakım içemiyorsunuz
Fatmanurbeen Kubrakarahan bende aynıyım 17 hafta olduk yarım paket içiyorumdur vicdan azabı çekiyorum
Limeekce Bende sigara içiyordum hamile kaldığımı öğrenince 2 hafta bi tadına bakmaya başladım bu çok kısa sürdü şimdi hiç içmiyorum annem bana hamileyken hiç bırakmamış hatta beni doğurup hemen ayağa kalkıp sigara içmiş ben yine de bunu yapmak istemiyorum şu an ben bu bebeğe iyi bakmak zorundayım zaten bana zararlı olan bir şeyi bile isteye çocuğuma yapamam hem daha yazık onun ciğerleri nedir ki şimdi
adatuna Komşumuz sigara içiyordu bırakmadı hiç, erken doğum yaptı ve çocuğun ciğerleri sorunlu doğdu. İçerken lütfen bunları da düşünün