Tulaybekil cdniz bende 32+3 teyim baya sertleşiyor toplanıyor baskı yapıyor çok ama tahminen alan daraldıgı içim ve bebek büyüdüğü için bu gibi durumlar normal 🩵
sozer1 cdniz hayır ben ilk gebeliğimde 24. Haftada yaşadım taş gibi oluyordu karnım nstde sancı çıktı daha o haftada , o yüzden bence doktorunuzla görüşün sizinde öyle taş gibi oluyorsa sanki bebek kasılıyorsa kasılma oluyormuş
EAyse-09 cdniz 38 haftadayız benim de oluyor doktor yalancı sancı demişti pozisyon değiştirince geçiyor bazen ağrı yapıyor
ilaydailem cdniz gayet normal bende 35 haftadayım sürekli oluyor bende son zamanlarda daha çok arttı nst falan girdim gayet normal herşey dedi doktor artık rahim kendini doğuma hazırladığı için kasılmalar çok normalmiş sertleşme bebekle alakalı değil rahim sertleşiyor
cdniz sozer1 sancı cıkmıstı bebekte ilaç iğne yedım iyiydim ama bugun baya sertlestı karnıma dokunuyorum sanki hissetmıyorum dokunduğumu oyle tuhaf bısey oldu napıcam bilmiyorum 😞
sozer1 cdniz sancınız çıktıysa zaten kesin tekrar beklemeden nstye gidin ben bu saatlerde bile çıkıp gidiyordum doktoruma atıyordu ordaki hemşireler
cdniz sozer1 öylemi dıyosun gidimmi korkuyorum ya😞yarınımı beklesem yada off boylede uyuyamamki 🤦🏻♂️
sozer1 cdniz yani daha önce sancıdan dolayı iğne ilaç uygulanmış karın serleşmesi kasılması bebeğin kasılması demekmiş öyle demişti doktorum bende ilaç tedavisi kullandım şuan ben sizin yerinizde olsam imkanım varsa aklımda kalcağına giderdim ama imkanınız yoksa sabah erkenden gidin tabi
cdniz EAyse-09 saatlerdır gecmedı ya uzanıyorum yok oturuyorum yok .haraket ediyo ama sert yani karnım
cdniz sozer1 ya doktorum sertlesme aşağı baskı olursa gelin demişti hastane surekli acık falan dedi ama baskı yokda sertlesme var .gitsem korkuyorum gitmesem yine korkuyorum aklım kalcak 🤦🏻♂️Daha oncede yasamadım hiç ilk
sozer1 cdniz benim evime çok yakındı o yüzden ben gidiyordum saat kaç olursa olsun ama isterseniz sabahı bekleyin başka sancı baskı yoksa ama ertelemeyin mutlaka sabah gidin nst için
cdniz sozer1 bizim yarım saat 45 dk gitmen gerekıyor .gitmek sorun değilde gitmesemde aklım kalıcak .bunlar normal diyip geri yollamasınlar sonra😅
sozer1 cdniz yani bilmiyorum bende ondan çekiniyoedım hep iki güne bir gece gidiyordum doktoruma söyledim beni sorunlu sancaklar bişey dicekler dedim kimse hiç bişey soramaz söylemeyez istersen gecede iki kere gel dedi😂 bence güzelce suyunuzu için sola dönük şekilde yatın dinlenin sabahta erkenden gidin
Bebito_56 Ben bugün baya yürüyüş yaptım sert karnım bi anda sabahtan beri yumuşacık bi sorun mu var acaba çok endişeleniyorum
ilaydailem cdniz yok yok hiç merak etme benim karnım taş bağlı gibi aşağı sertleşiyor sürekli 😀şuan bile öyle yani
cdniz ilaydailem ya bende bırden olunca korktum yatıyorum gecmıyo oturuyorum gecmıyo bu kdr uzun süre olmazdı yani ondan endişelendim.hâlâ da aklım bısı olurmu acaba dıye düşünüyo 🤷♀️Doktoruma falan yazsam bakarmı görürmü bilmiyorum bu saatede 😅😅