Aysenur426868 İntagramda görüyorum hep Allah yardimcilar olsun misal ya topuk kanında ogreniyolar bu hastaligi yada örnek 7 aylıkken 8 aylıkken hikayelerini dinleyince idrak edemedim illaki belirtisi olmuyormu o hastalığın 7 aylıkken nasıl ogreniyolar sizce
NobleMom Aysenur426868 bebeğin hareketlerinde anormallik hissetmeleri sonucu doktora gidiyor aileler. Hastanede Emg ve kan sonuçları neticesinde teşhis konuluyor
Aysenur426868 Bilgim olmadığı için öğrenmek istedim sizlerden mantigima sığmadı 7 aylıkken nasıl öğreniyolarki belirtisi illaki sizce olmazmi Allah’ım hepsine şifa versin amin
Aysenur426868 NobleMom anladım ama bakıyorum tiplerine hareketlerine videolar da normal duruyorlar bebekleri şaşırdım yani bide sonra cikmasida örnek şaşırttı 7 ayllikken öğrendim diyor annesi ornek
NobleMom Aysenur426868 7 aylıkken farkedilir boyuta geliyor o yüzden. Bu bir kas hastalığı. Kaslar zamanla işlevini kaybetmeye başlıyor. Birden işlevsizleşmiyor. O yüzden 6-7 aydan sonra anne bana çocuğundaki hareketlerde farklılık sezip doktora gidiyor ve tanı konuluyor. Yani sonradan 6 aydan sonra olmuyor bu hastalık. Genetik olduğu için zaten artık evlenirlen sma taramasıda yapıyor sağlık ocakları
Aysenur426868 hvvyldz bu ne zamandan beridir öyle peki bacım 7 günlükken öğrenmeleri ne zamandır var bilginiz varmi