Esmanurim_12 Kızlar bu sene kiz senesimi erkek senesimi Benim oğlum olucak peki sizin kız mi erkek mi ? 17 haftalik
Aaa122 Esmanurim_12 inanın kimden duyduysam erkek yani hamile olanların 10 u erkek 2 sı kız bakalım bende merak ediyorum hamileyim 1 tane kızım var
Adapte34 Elif_p detaylıya girince 16. Haftada bile doktoru net göremiyorum benzettim dedi kesin bişey söylemedi
Arzummm_98k 12+3 də erkek olduğunu ögrendim🥰 bilmiyorum yanılma olur mu olmaz mı. Bi kere daha gitmek istiyorum. Kız erkek farketmez sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter 🙏🙏😍
Yasemin-eymen36 Gamzeeeeeeeee benim arkası dönük ama kız gibi diyor doktor arkadan bakınca hiç çıkıntı gözükmüyor sizdede varmıydi böyle bi durum
Esmanurim_12 Nurdan-123 Valla bacım ayni drum bende 3 hamilelik evde oldu 4 erkek 😃ben tek öksüz kaldim🫣😀😀
Babyykmz Esmanurim_12 gecen hafta kent ormaninda cinsiyet partisi yaptim 2 kisi daha orada parti yapan vardi ucumuzunde kiz 🙈 ayni apartmanda komsum hamile onunda kiz ama benim cevremde boyle normalde erkek daha cok bu yil sanirim