SheeR Sehriban__ eşim indirimden sleepy almış mecbur kullanacağız 😂 ama bezi de ben Sleepy almayı düşünüyorum
Yoncaburak Sehriban__ molfix ızotonık sulu olanlardan aldım birde sıkıştırılmış mendıllerlerden aldım
Biyologannee Sehriban__ sleepy güzel ama her ürünü değil tabiki. Bionatural olan çok iyi. Sleepy yenidogan ve devam havlusu da güzel temiz içerik. Diğerleri kokulu parfümlü oluyor genelde
Bellabells Sehriban__ oğlumu temizleme pamuğu ile büyüttüm. Nasipse kardeşini de pamukla temizlicem. Temizleme pamuğu aldım yine
PrensesAnnesi- Bebeğime 6. Aydan sonra hiç bir şekilde ıslak mendil sürmedim hep banyoda belden aşağısını yıkadım kuruladım böylece pişik olma ihtimali %5 e kadar iniyor. Çok çok rahat oluyor bebek, annelerimiz evdeyken mutlaka yıkayın derim en büyük tavsiyemdir.
KayraVeAnnesi_06 Sehriban__ Ben yapısını beğenmedim birde çok kötü bir kokusu vardı Uni baby kullanıyorum memnunum
paradise1509 Yoğun bakımda kaldığımızda hastane bize sleepy nin yenidoğan islak Havlu vermişti, prematüre bebeklerde bile onu kullanıyordu hemşireler, bende ondan tercih ettim gerçekten çok güzel