Dlnkle 36.haftada ikizlere doğum yaptım erkek entübe oldu kızda yarı solunumdaydı bugün süt istediler ne zman çıkarırlar acaba kilosu 2.200 erkek daha kalır daha yeni entübedenıktı ama kızı merak ediyorum bugün yeni ağızdan beslenme başlandı
blueberyy00 Dlnkle ağızdan beslenmeye başladıysa kilosu normal solunumu da fanustaysa bir iki güne çıkarırlar bence benim kızımda 36 doğdu önce tamamen solunuma bağlıydı sonra boruları çıkarıp fanusa aldılar beslemeye başladılar bir gün sonra da kendi kendine nefes alması düzelmişti çıkış vermislerdi bir iki güne çıkar inşallah
Peri_kizi Dlnkle cnm bnde 36+4 de doğum yaptım 3.100 grmdi oğlum bugün 5 ncı gün yarın kan sonucu temiz çıkarsa taburcu olcaz inşallah solunum sıkıntısı vardı
Zeyzey055 Emme refleksini geliştirdikten sonra cikartirlar canim 1 haftada emmeyi öğrenmişti bizimki anne uyum odasında 1 gece kalıp çıkmıştık
Zeyzey055 Dlnkle bizim 1 hafta sürmüştü her bebek farklı sizin bebeğiniz 36 haftalik belki de anne karnında öğrenmiştir cikar yakında allahin izniyle merak etmeyin