Papatya0808 canım rahat ol birincisi bunu Mehmet hocaya da sordum dedim diyelim ki sizde takipliyim siz de gittiniz ama doğuma geldim sonuçta o an hangi Dr varsa o ilgilenmiyor mu ? O da evet ama yine de hasta geçmişini bilmesi açısından birine gelirseniz iyi olur dedi çıkarken de bana 3 hafta sonraya randevu al dedi Mehmet bey gitse bile yine ayda bir randevu alıp Mehmet beyin hastasıydım der devam ederim
Hadi bunu da demedim son ana kadar gitmedim Balıkesir’e direk doğuma gittim doğuma alacaklar mecbur yani benim bebek biraz iri olduğumdan 38. Hafta gibi doktorumla konuşup ortak bir karar vermem gerekecek muhtemelen sezeryan ise Onur bey ve Körfez hastanesi , acil bir durum olursa yine Onur Bey , normal doğum olacaksa Atatürk Şehir Hastanesi olacak Tabi her şey her zaman tahmin doğum olayında normal doğum diye giderim atıyorum sancı kesilir yine sezeryana döner Atatürk’te sezeryan olurum o da artık Allah’ın işi yapacak bir şey yok
Sende rahat ol akışına bırak randevularına devam et kaç kaçta kaldı ? Nerede doğuracağına sen karar vereceksin hiç bir yer doğum başlamışken seni almıyoruz diyemez Burhaniye Hariç orası da yem Dr olduğu için İyi geceler