minnosbirkiz gulsahisa5258 yeğenimin öyleydi, doktor tek tek yapamayacağı için özel hastaneyle anlaştılar, kan tahlili yapıldı değerlerine bakıldı, hafif sedasyon verilip uyutuldu, uyandığında bütün dişleri temizlenip yapılmıştı ☺️
Minigininannesi gulsahisa5258 kizimin öyle. Uyumlu diyorsanız bir üniversite hastanesine götürüp orda yaptırabilirsiniz. Mesela benim kızım sesten korkuyor denedik cihaz seslerinden korktu. Önümüzdeki hafta özelden randevu aldık muayene sonrası sedasyonla uyutup yapacaklar hem tek seferde hepsi bitiyor hem uyuduğu için hiç bir şey hatırlamıyor.
EmineTarik gulsahisa5258 benim oğluma kanal yapılacaktı uyutun korkuyor dediler 1 devlet 3 özel gördü uyutun dediler en son bir doktora gittim doktor kendisi ikna etti bütün korkularını yendi oğlum benimde eşim uyutmaya karşıydı inatla gezdik heryeri ve bulduk doğru doktoru
gulsahisa5258 minnosbirkiz bende öyle yaptırmak istiyorum ama eşim yanaşmıyor :( (oglum küçükken kafatası ameliyat i geçirdi.) Ne yapacağımı bilemiyorum ağrılar da başladı Oy oyy
minnosbirkiz gulsahisa5258 çok geçmiş olsun, diş konusu çocukta ileri yaşta travma yaratmaması için sedasyon alması daha uygun diye düşünüyorum, eşinizin ikna olması çocuğunuzun ilerleyen süreçte ki psikolojisinden daha önemli değil 🥲
gulsahisa5258 Minigininannesi hangi hastanede yaptiriyorsunuz acaba. Doktor görünce abdesti kaçıyor benim oğlanın:( hangisi ile mücadele edecegimi sasirdm
gulsahisa5258 Ah ah keşke ikna olsa. Bazen o kadar tükeniyorum ki yapamıyorum. Teşekkür ediyorum yorumlarınız icin