Damla-19 Merhaba güzel anne adayları 🥰 Yarın ikizlerimize detaylı ultrason a gidiyoruz. Bilmem gereken ne var nasıl oluyor beni bilgilendirebilir misiniz ♥️
Hummm Damla-19 Bana oldukça tok gel demişlerdi ve hemen ultrason öncesi lavaboya gönderiyorlar görüntüler net olsun diye.😊
Bbkk Damla-19 kahvaltı vb yapamazsan çikolata meyvesuyu için uyanık olsun bebekleriniz heycan yapmayın doktor uzun bakar bişey demez son anda yorum yapıyor bide eğer renkli göstermezse rica edin ve stres yapmayın
Bbkk Damla-19 çogu hastane göstermiyor benim gittiğim hastaneye de sormuştum öyle bişey yok o ayrı demişlerdi sonra doktorla muhabbet sohbet ederken ben sizi çok sevdim buda hediyem olsun diyip ekranı açmıştı başka başlık takıp
Damla-19 Özel klinikte onu yapmazlar inşallah hastaneye gitmeyeceğim. Yavuz Şimşek diye bir doltpr varmış doktorum onerdi ona gideceğim bakalım
Damla-19 desertrain tamam sorucam cinsiyet önemli ya geçen 12 +3 doktorum arada kaldı sizce cinsiyetleri ne 
siyahinciii 19+6 da detaylı ultrasona girdim açıkçası tek yumurta ikizi olunca korkmuştum kordonlarını birbirine dolamış sıpalar ama onun dışında sorun yok şükür ikiz annesi olmak değişik bir şeymiş onu öğreniyoruz