Ozlemmisss Allahvargamyok Ben yedim hamilrlğim boyunca canım 2 kez istedi ikisinde de yarım yedim. Bebişin dogdu şükür bi sıkıntı yok. Yani ben sunu düşünüyorum herşeyi ye ama abartmadan 😄
Allahvargamyok Ozlemmisss ohh afiyet olsun şimdiden hazırlık olsun bence bebeklerde doğduktan sonra büyüyünce bol bol yiyecek zaten memleketimizden kaynaklı bisey sakatat delisiyiz bizler 😄😊
Liliales Allahvargamyok yedim 1-2 kere. Kendimi çok sıkmıyorum bu konuda abartmadan tüketiyorum her şeyden
Allahvargamyok Bbkk benim eşim kola içirmiyo onuda çok canım çekiyor bi gün gizliden alıp içecem valla böyle giderse 😁😊
Mervvvever Allahvargamyok 23 haftaliğim bende yemeyi düşünüyorum bizim burada güzel yapan olmadığı icin yiyemedim abartmadan yiyebilirsiniz acikcasi herşeyi yedim😅
Melisct94 Allahvargamyok İlkinde ne kadar sağlıklı şey varsa hep yedim hemde her gün nerde zararlı şey var eve sokmadım ama ikinciye hamileyim arkadaş nerde zararlı şeyler ben ordayım aşırı canım çekiyor Allahın izniyle birşey olmaz diye düşünüyorum abartmadığımız sürece bişey olmaz 🙏
Allahvargamyok Melisct94 valla bende anlamıyorum zararlı şeyler o kadar tatlı ve güzel geliyor ki gebelikten önce bu kadar değildi 🤷♀️😊
busragil Allahvargamyok guvenilir ve temiz bi yerse hicbir zarari olmaz sanmam, zaten ateşte pişen bir şey yanii, bi yerimizin şişmesinden iyidir😁
Allahvargamyok busragil bencede hem bebekte tadına bakmış olur şimdi benim kızım kokoreç yemedenmi doğsun demi 😁
Opecert 9 aydır aklıma gelmedi şimdi resmen canıam cekti haftaya ptesi dogumum var az daha dayanaym kilo kilo yicem😂😂😂😂
Esmanurkarakoc123 Allahvargamyok Bn ilk çocuğumda ayda 1 çeyrek yedim. Hiç bsy olmadı. Bunda da yiyemiom mide bulantisindan