Aliss61 Kızlarr varmı sizde ben görüyorum çok silik bi çizgii gören varmı 🥹 https://share.icloud.com/photos/029WZ-5uvsHzR-b7MlBQLrv1A
Hayalim1_ Aliss61 hayırlı olsun canım bır kaç gün ıcınde kan ver ben gördüm silik bir çizgi ama belli oluyor kaç dkkda çıktı birde adetın gecıktımı
Aliss61 Hayalim1_ 5 10 dk da felan çıktı adetim gecikmedi 13 mayıs adet günüm 🥹 ayy gerçekten mi inşallah vardır bu seferr 🥹🥰
Hayalim1_ Aliss61 gözünüz aydın kuzum darısı bizlere inşallah yarın bende çatlatma iğnesi vurulcam bu ay bende görürüm ınsallah cıft cızgıyı sağlıkla ılerlesın aşkım sağlıkla al kucağın çiçeğim🤲🏻🧿🫶🏻❤️🌺
Yazmelegi_ Aliss61 bildirmlere baktığımız yerde resim yukle var ona basın ordan resim yükleyip çıkan URL yi kopyalayıp buraya yapıştırın
rojdaa_5634 Aliss61 Çok çok silik gibi görünüyor ama başka fotoğraf atma şansın var mı farklı bir ışıkta bir de testi kasetten çıkarın belki daha net görünür
Elfyns Çok silik de olsa bir çizgi var kan soncu ile belli olur inşallah vardır gönlünüze göre olsun 💕