birmeleginannesi_ ahuri bende kullanmak istiyorum ya denemek istiyorum çünkü kistten mi bilmiyorum karnımın çevresinde aşırı ağrı var arada bıçak saplantısı gibi oluyo hatta çok zorlanıyorum belki yok eder kistimi ve hamile kalmami da kolaylastirir
fztanne_ birmeleginannesi_ evet yardımcı oluyor gebeliğe kist konusunda bilmiyorum. Bir de gebelik için aslan pençesi de iyi
birmeleginannesi_ fztanne_ bende tahlil verdim dün bugün sonuçlar çıktı enfeksiyon oranım çok yüksek çıkmış CRP 38 çıkmış bilmiyorum napicam :( enfeksiyonu da geçirir mi acaba
Dilara_1 Tesadüftür belki ama bı öneri üzerine hayıt suyu Mecit Efendi’nin cam şişede olan sudan içmiştim kadın hastalıklarının çoğunda kullanılan bir su diye biliyorum bu hayıt suyunu otu değil ama direk hayıt suyu
Dilara_1 birmeleginannesi_ almak için değil ama ne işe yaradığını sormak için bı aktara ugrayabilirsin ne için kullanılıyor vs diye belki tesadüftür benim ama hatta eşim de kullanmıştı benim gittiğim diyetisyenin tavsiyesiyle ikimizde icmistik