birmeleginannesi_ Kizlaaarrr yine ben ve yine bir soru 🙈 Ben sosyal medyada bu ara çok fazla hayit tohumu çayını görüyorum herkes yazmış kullandım hamile kaldım kistime iyi geldi o bu.. gerçekten öyle mi.. hayit tohumu kullanan varmı aranızda kiste gebe kalmaya yardımcı mi cidden ?
denizimsii12 birmeleginannesi_ canım hayıt tohumu testere dişli aslan pençesi gibi bir çok bitkisel şey mesela fsh hormonun yüksek diyelim düşürmede yardımcı oluyo gebelikle de bağlantı kuruyorlar ama bilmiyorum sadece hormonal sıkıntıları çözdüğünü denedim onayladııımm 🌸🌸
Nazs61 birmeleginannesi_ gebe kalmak için değil ama adet düzeni ve kistim için kullanmıştım Ersağ marka hayıt ekstraktı. Düzene sokmuştu gayet
ikiprensannesi__ birmeleginannesi_ hayıt tohumu mucize bence adet oldugun gün başla normalde 15 gün içiyorsun ben sadece adet zamanı içtim ve o ay hamile kaldım şükürler olsun 🤲 10 ay uğraşmıştım olmamıştı
birmeleginannesi_ denizimsii12 denedin mi sende peki karıştırmadan sadece hayır tohumu içsem digerini bulabilir miyim bilmiyorum ama
denizimsii12 birmeleginannesi_ ben testere dişli aslan pençesini denedim hepsi bir zaten hormonum yüksekti benim bir dahaki kontrolde olması gereken değerdeydi onun faydasının olduğunu düşünüyorum kuşum
Dolphin16 Bende kullanmak istedim ama bilmeden doktora görünmeden bişey yapmıcam büyüm ihtimal iki ay daha deneyim olmazsa zaten yaza Türkiye’ye geliyorum doktorlara gözükürüm sonra başlarım
aslii57 Canım bende pcos var bu otların hepsini kullandım hayıt testere dişli aslan pençesi vs vs çok düzenli kullandım Allah affetsin tatları çok kötü bende bı işe yaramadı hatta hormonlarimda bı dengesizlik bile oldu bana kalırsa Dr una sormadan kullanma herkes de aynı etkiyi göstermeye bilir tabi
birmeleginannesi_ aslii57 Doktora sordum da biz alternatif tıp uygulamaları hakkında bi bilgiye sahip değiliz ilaçlara yoneligiz falan dedi
birmeleginannesi_ denizimsii12 bende kullanayım bari ya her yerde aktarlarda yani bulabilir miyim acaba her aktarcida varmidir
Nazs61 birmeleginannesi_ hayir kist hala vardı ama düzenim oluşmuştu. Sökme özelliği olduğu için çok rahat regl olabiliodm. Normalde 2 ay gecikme dahi yaşadığımı biliyorum.
Aselyusra birmeleginannesi_ prolaktin ve troit hormonları. Tsht t3 t4 hepsi darma duman. Onun üzerine troit ilacı başlamak zorunda kaldım. Sadece 1 ay önce verdiğim kan tahlili de her şey yolundaydı. Bir anda tsh 8.5 oldu. Prolaktin 59 vs vs. Şu an hamileyim elhamdülillah ama hala troit ilacı kullanıyorum o aydan beri ve hala prolaktinim çok yüksek hamile birine göre bile yüksek. Ayrıca hayıt kullandıktan sonra hamile kalmadım. 8 Ay sonra kaldım
ahuri Ben de tüp bebek tedavisinde yumurta toplamadan önce kullandım hayıt tohumu. Tüp bebek doktorum kendisi önermişti. Bir bardak sıcak suya bir tatlı kaşığı atıp biraz demlendikten sonra içiyordum. Ayrıca ananas, nar suyu ve kabak çekirdeği de önerdi.
Birhayalimvr Bende hayit testere dişli aslan pençesi ve civan percemini duydum ama benim hormonlarim normal korkuyorum bozar diye normalde bunlar hormon dengeleyici diyorlar o yuzden cesaret edemiyorum