tazeanneeeeeeeee Geceleri Sol bacağımın ağrısına uyanıyorum ve rahat uyuyamıyorum sabahta kalkınca bir süre ağrısı geçmiyor kramp ve et kırılmışcasına ağrıyor nasıl geçer yaşayan var mı ? Bu hafta doktoruma da danışacağım ama öneriniz varsa bekliyorum
Dilsay tazeanneeeeeeeee 8. haftamdan beri kalça ağrısı çekiyorum🥲20. magnezyum verdi ama etki etmedi bana.22 de kramplar başladı şimdi 35. haftamdayim uyurken kalça ağrım beni mahvediyor uykularım kaçıyor..
Elisanne tazeanneeeeeeeee Bir gün sağ bacağıma bir gün sol bacağıma vuruyor ve sürekli hareket etme isteği uykudan ölsen de o bacak hareket edecek kaslar bir farklı hal oluyor. Benim bildiğim husursuz bacak sendromu bu. Magnezyum hapı kullanıyorum ama artık hiç bir işe yaramıyor 😵💫
Biryeniannee tazeanneeeeeeeee Magnezyum sorun mutlaka doktorunuza benimde ağrılarım oluyor sürekli bacağımı hareket ettirme isteği oluyo ama şükür kramp yok , her gün magnezyum içiyorum
Feyzabeyoglu tazeanneeeeeeeee magnezyum veriyor doktor canım Baska bisey vermiyor maden suyu tavsiye ederim bide İlk gebeligimde bende de olurdu tek kol tek bacak bi gün biri bi gün biri agrirdi ama öyle bi agri görmedim o zamana kadar Magnezyum maden suyu fayda etti bi nebze iste bana da o zaman
Asdkflf Aynı sorun bende de var biz 30. Haftayız siz kaçıncı haftadasınız magnezyum kullanmak gerekli dedi doktor bir de ilaç verdi
tazeanneeeeeeeee Asdkflf Merhaba bizde 28+4 olduk acayip derece ağrı yapıyor hiç rahat edemiyorum siz ilaç kullanıyor musunuz
tazeanneeeeeeeee Dilsay Kalça ağrısı batması ilk haftalarda bende de oluyordu ama çok ayakta durduğum zamanlarda ama bu bambaşka bacağım evde olsamda gezsem de ağrıyor cidden dediğiniz gibi uykularım kaçıyor
Kediler Dilsay Elisanne Biryeniannee Feyzabeyoglu hangi magnezyumu kullanıyorsunuz? Magnorm kullandım pek işe yaramıyor gibi geldi, tadı da acayip midemi bulandırıyor 🤢
tazeanneeeeeeeee Elisanne Evet bu sabah sol bacağıma tuttu yastıkla destek vermek istesem de işe yaramıyor siz hangi ilacı kullanıyorsunuz
Mujde1991 Gecmiyo sanki bnde 27 haftayim bebeğin basi asagida hem rahme vuruyo agri hem kasiğa hem kramp hem karinca ne ararsan var kuyruk sokumumm bile batiyo 🤐
tazeanneeeeeeeee Mujde1991 Çok kötü oluyor bacak arası bebeğin başı aşağıda olduğunu doktorunuz mu söyledi
tazeanneeeeeeeee Feyzabeyoglu Teşekkür ederim maden suyu olarak ne içtiniz bazı maden sularının daha fazlaymış içersindeki magnezyum